szeretlem

Megérte?

4342

Barátok voltak. Nem a legjobbak, de nagyon jók. Igaz, mindig vonzódtak egymáshoz, de betudták annak, hogy nagyon szeretik egymást és kötődnek egymáshoz, mint barátok. Baráti társaságuk is ugyanaz volt, ezért sokszor buliztak együtt. Szerették egymást, ehhez kétség sem fér, és ha egy kicsit gátlástalanabbak lettek egyre közelebb és közelebb kerültek egymáshoz, de egy ponton mindig megálltak. Az első csók hosszú ideig nem csattant el. Egyikük mindig tudta, hogy az a barátságukba kerülhet.

Így aztán nem tették meg, amíg egy este csúnyán berúgtak. Nem gondoltak a barátságukra, a szépen lassan felépített kölcsönös bizalomra, csak egy őrült éjszakát akartak, így megtették. Az első csókot követte a második, majd a harmadik a Lány végül a Fiúnál aludt. Lekerült a pulcsi, majd a póló, végül a melltartó, de a nadrág maradt. Annyira fontos volt nekik a másik, hogy nem feküdtek le egymással. Másnap reggel jött a józanodás, a kínos csend, majd a csend utáni nevetés. Megbeszélték. Lazán kezelték. Nem bánták meg. A Lánynak idő kellett, hogy feldolgozza, de egy hónap után barátságuk szorosabb volt, mint valaha. Jobban szerették egymást, mint bármikor máskor.

Aztán jött a nyár. A baráti társaság elment együtt nyaralni külföldre. A Lány meg a Fiú már az odafele úton összegabalyodtak. A Lány megijedt, hiszen teljesen józanok voltak, nem volt mire fogni, de végül hagyta a dolgokat megtörténni. Kíváncsi volt, mi lesz. A többieknek nem mondták el. Kettejük titka maradt. Minden este titokban a Lány átment a Fiúhoz aludni. Szorosan összebújva feküdtek. Jókat beszélgettek. De csóknál több nem történt. A Lány féltette a barátságot. Félt attól, hogy megbántják, de még jobban féltette a barátját, hiszen önmagát ismerte. Nem az a fajta aki, könnyen szerelmes lesz, vagy akit nagyon könnyű megbántani. Erősnek hitte magát. Nem akart nagyon belebonyolódni., de valahogy megtörtént. Nem tudott ellenállni? Vagy minden este azzal a szándékkal ment át, hogy ma éjszaka megbeszélik a dolgokat? Nem tudjuk.olvass tovább