szandál

Szandálok, szandálsz, szandál

1281

Nem tudom, hogy más hogy van ezzel, de nekem valahogy soha nem okoz gondot szandált venni nyár elején. Ha igen, maximum az, hogy végül melyiket vegyem meg a nyolc kiválasztott közül. Lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy ilyenkorra már majd' megveszek azért, hogy lecseréljem a téli cipőimet, és nyilván az is, hogy utálom takargatni a finomra manikűrözött csülkeimet, nem tudom. Egy biztos, most is találtam egy rakással. A kérdés már csak a szokásos: Melyiket válasszam? Apropó! Te melyiket választanád? 

Ide kattintasz

Gladiátor szandál

1770

Sokat beszéltünk már erről a fazonról, de mi még mindig nem unjuk. Az hagyján, de a sztárok sem. Tessék nézegetni néhány lábfotót, amin szebbnél szebb gladiátor szandikat láthatsz. Mi imádjuk mindet. És Te? 

Ashley Olsen

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Nicky Hilton

Pántok a lábon

4122

A szandálvásárlás tiszta para, boltba be, boltból ki, és ezt napokig lehet folytatni a nélkül, hogy megtalálnánk az árban, minőségben és főleg fazonban nekünk legmegfelelőbb darabot. Mivel szerkesztőségünk több tagja végigcsinálta így nyár elején ezt a borzalmat, ezért profi segítséget kértünk, és stylistunkkal, Judittal összeszedettünk egy galériányi menő sarut! Most már mi és ti is célirányosan indulhattunk neki a shoppingolásnak.

Szandálok itt!