szakértő

Minőségi kínai

98

Hol van olyan kínai kajálda ebben az országban, ami nem a szokásos gyorséttermi, ugyanolyanízű büfé? Biztos hogy van autentikus hely, ami randihelynek is beválik.

Az ember megkaphat mindent, amit akar?

173

Az ember megkaphat mindent amit akar? Megvalósítható minden álmunk vagy választani kell, kompromisszumokat kell kötni? Általában boldog vagyok, de még így is van egy csomó dolog, amin szeretnék változtatni, sokszor úgy érzem, képtelenség az életben mindent elérni, amit szeretnénk. Nem anyagias dolgokra gondolok, hanem olyasmikre, amik tényleg boldoggá tesznek. Nem tudok mindenkivel annyi időt tölteni, amennyit akarok. Nem tudok mindenhova elmenni, közben senkit nem itthagyva itthon maradni. Nem lehetek mindenkivel, akikkel szeretnék, és nem élhetek úgy, ahogy nekem kényelmes. Hogy illeszted magad a rendszerbe, és hogy maradsz közben boldog? Mikor kergetsz álmokat, és mi az, ami valóban megvalósítható?

Leszbi vagyok?

202

Egyik éjjel szörföztem a neten és beleakadtam egy olyan erotikus jelenetbe, melyben két lány kényeztette egymást. Nem tudtam nem végignézni és most aggódom, valójában leszbikus vagyok-e?

A pasimnak nem mertem elmondani és azóta ezen gondolkodom, bevallom, gyakran felbukkannak a fejemben a látottak.

Kötelező a vacsora az első randin?

335

Felhívott a barátnőm, hogy tegnap este randija volt azzal a sráccal, akivel egy hete ismerkedtünk meg egy buliban. Annyira izgatott volt, kérdeztem, hogy hova vitte el vacsorázni, mire felhőkölt, hogy egy italra mentek el és ódivatú vagyok egy ilyen kérdéssel. Szerintem igenis kell az első randin a vacsora, sokkal több minden derül ki a másikról egy ilyen helyzetben. Méghogy bárba menni, mikor az füstös és büdös, ráadásul, ha igen kínos csöndek vannak a vacsi közben, legalább a kajáról fogtok tudni beszélgetni.

Gombold újra!

339

Mindenkinek van stílusa. Kinek feltűnő, kinek szerény vagy épp eklektikus. Viszont mindannyian kerülhetünk olyan szituációba, amikor állunk a tükrös gardróbunk előtt, és elkap minket a tanácstalanság. Ilyenkor szeretnénk, ha lenne mellettünk legalább három szakember, aki megmondja, hogy milyen legyen a frizurám, ha a szerelmem szüleihez megyek, milyen az aktuális trend a nyári sportokhoz vagy mi nem túlzás az érettségi bálban? Újragomboljuk ruhatáradat, új cuccokkal egészítjük ki, és szólunk, hogy már nem divat a csípőnadrág. Add magad, és szakértőink kihangsúlyozzák szépségedet, segítenek aktualizálni stílusodat, és a séródat is belövik. Jelentkezz az info_kukac_cotcot_pont_hu-n egész alakos fotóval!