szőrtelenítés

Csupaszíts!

3256

A villanófényes szőrtelenítés már régóta hódít, hiszen pár kezeléssel végleg megszabadulhatunk a nem kívánt szálaktól a test bármely területén. Itthon még szépségszalonokba, kozmetikusokhoz kell ellátogatnunk egy-egy ilyen kezelésre, de úgy látszik, hogy a Philips hamarosan véget vet ennek, és otthon is elérhetővé teszi az eljárást bárki számára.

A villanófényes szőrtelenítés azon az elven alapul, hogy egyszerre a testen található szőrszálak körülbelül húsz-harminc százaléka van növekedési fázisban, ekkor a szőrszál közvetlen kapcsolatban áll a szőrszálat termelő szőrtüszővel, amit a széles spektrumú fény ebben az állapotban könnyen elpusztítja, ellehetetlenítve az adott szőrszál újratermelését. Általában a kezelést egyéntől függően három-hat alkalommal kell megismételni, hiszen mindig csak a növekedésben lévő szálakat tudják elpusztítani. 

Egy teljes lábra és bikini vonalra kiterjedő kezelés körülbelül ötvenezer forintba kerül, ha ezt csak háromszor kell is megismételni, akkor is százötvenezer feletti összeget kell kicsengetni érte, és akkor még csak a lábunk lett sima... A Philips most piacra dobott egy olyan villanófényes szőrtelenítőt, amit kifejezetten otthoni használatra fejlesztettek ki. A SatinLux névre keresztelt villanófényes szőrtelenítő használata otthon is veszélytelen és pofonegyszerű. A Philips által kínált szerkezet kicsivel kevesebb, mint négyszáz fontba kerül, tehát ugyanannyiba, mint a láb teljes három alkalmas szőrtelenítése, szóval megéri.

Támadás a hónaljkutyák ellen

4437

Bizonyára már többen belefutottatok az Old Spice legújabb reklámkampányába, ami a szőrös férfihónaljak ellen intéz átfogó támadást, de mi sem mehetünk el mellette szó nélkül, ugyanis több kérdést is felvet. Az egyik az, hogy tetszik-e egyáltalán nekünk ez a vonal reklámilag, kiváltképp ezzel, a kampányra épülő aloldallal fűszerezve.

A másik természetesen az, hogy hogy állunk a hímek hónalját illető kérdéskörrel. Legyen természetes - szőrös, borzas, cseppeket hordozó, göndörödő vagy épp egyenesen meredő? Legyen rövidre nyírt, ápolt, borostás? Legyen csupasz, mert az se nem büdös, se nem csúnya? Tessék szavazni, mi meg a Szigeten jól összevetjük az elvárást a valósággal!