szőrtelenítés

Véres borotválás

241

Tizenegykét éves voltam, amikor a szőrzetem elkezdett burjánzani. Eleinte csak a kis vágás tetején, közvetlen a szeméremdombom alatt jött egy puha pamacs. Az vicces volt, békén is hagytam. Aztán egyre több lett és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ez durva. Persze mára már láttam annyi pornófilmet, néztem annyi erotikus jellegű, feltárulkozós fotót, hogy tudom nem az volt durva!

Bár a szexben még nem zavart, de tesiórán kificcentek a szőrszálak a tornadresszből. Meg kellett szabadulnom a szőrtől. Anyu kozmetikushoz járt gyantáztatni. Kikérdeztem. Azt mondta még felesleges kínoztatni magam. Nem is értettem, miért kínzás, hát elmesélte, hogy konkrétan kitépik a szőrömet. Kicsit szkeptikus voltam - gondoltam kislánynak néz a saját anyám -  a következő esetig: Anyu egy barátnője meglátogatott minket egyszer, ott volt pár napig, természetesen csajos dolgokat is műveltek. Szilvike legyantáztatta anyummal a hónalját. A gyanta rászáradt, mert sokáig hagyták rajta a bőrön és csimbókokban tudták csak, szárazon letépkedni a szőrét! Borzalmas volt! olvass tovább

Csupaszíts!

3256

A villanófényes szőrtelenítés már régóta hódít, hiszen pár kezeléssel végleg megszabadulhatunk a nem kívánt szálaktól a test bármely területén. Itthon még szépségszalonokba, kozmetikusokhoz kell ellátogatnunk egy-egy ilyen kezelésre, de úgy látszik, hogy a Philips hamarosan véget vet ennek, és otthon is elérhetővé teszi az eljárást bárki számára.

A villanófényes szőrtelenítés azon az elven alapul, hogy egyszerre a testen található szőrszálak körülbelül húsz-harminc százaléka van növekedési fázisban, ekkor a szőrszál közvetlen kapcsolatban áll a szőrszálat termelő szőrtüszővel, amit a széles spektrumú fény ebben az állapotban könnyen elpusztítja, ellehetetlenítve az adott szőrszál újratermelését. Általában a kezelést egyéntől függően három-hat alkalommal kell megismételni, hiszen mindig csak a növekedésben lévő szálakat tudják elpusztítani. 

Egy teljes lábra és bikini vonalra kiterjedő kezelés körülbelül ötvenezer forintba kerül, ha ezt csak háromszor kell is megismételni, akkor is százötvenezer feletti összeget kell kicsengetni érte, és akkor még csak a lábunk lett sima... A Philips most piacra dobott egy olyan villanófényes szőrtelenítőt, amit kifejezetten otthoni használatra fejlesztettek ki. A SatinLux névre keresztelt villanófényes szőrtelenítő használata otthon is veszélytelen és pofonegyszerű. A Philips által kínált szerkezet kicsivel kevesebb, mint négyszáz fontba kerül, tehát ugyanannyiba, mint a láb teljes három alkalmas szőrtelenítése, szóval megéri.

Támadás a hónaljkutyák ellen

4437

Bizonyára már többen belefutottatok az Old Spice legújabb reklámkampányába, ami a szőrös férfihónaljak ellen intéz átfogó támadást, de mi sem mehetünk el mellette szó nélkül, ugyanis több kérdést is felvet. Az egyik az, hogy tetszik-e egyáltalán nekünk ez a vonal reklámilag, kiváltképp ezzel, a kampányra épülő aloldallal fűszerezve.

A másik természetesen az, hogy hogy állunk a hímek hónalját illető kérdéskörrel. Legyen természetes - szőrös, borzas, cseppeket hordozó, göndörödő vagy épp egyenesen meredő? Legyen rövidre nyírt, ápolt, borostás? Legyen csupasz, mert az se nem büdös, se nem csúnya? Tessék szavazni, mi meg a Szigeten jól összevetjük az elvárást a valósággal!