szájfény

Teszteltem a vöröset

4188

Mint mindenre, ami piros, erre a szájfényre is lecsaptam, amikor megérkezett a szerkesztőségünkbe. A Lancôme Color Fever Gloss nevezetű vörös szájfénye gyönyörű csomagolásban, rózsaillattal bír, tényleg szemet gyönyörködtető a külcsín. Persze a puding próbája az evés, így hamar a számhoz emeltem, hogy kiderüljön, mit is tud a kicsike. Az interneten és a Lancôme honlapján fellelhető leírások alapján ez a szájfény sokáig csillog, gyönyörű a színe felkenve, nem csúszik le, és igazán telt ajkakat varázsol. 

Felkentem

Első pillanatban az volt az érzésem, hogy mire pontosan a szám vonalán belülre sikerül felapplikálnom a cuccot, legalább egy hétig gyakorlatoznom kell. Kicsit macerás a felvitel, mert hol több lesz a fény, hogy kevesebb a szín, és nem azért mert nehezen oszlik, egyszerűen ilyen komplikált a textúrája. Nos, amikor végre fent van, és nem cuppantom össze rutinból az ajkaimat - azt nem szabad a szájfénynél, mert elúszik -, akkor úgy érzem, mintha egy szilikonréteg lenne a számon. Nem kényelmetlen, csak éppen ott van.

Használtam

Miután elszívtam egy cigit, beszéltem, kávéztam, tehát éltem, a gyönyörű vörös szájfényből csak egy erőteljes és matt, mélypink szín maradt az ajkaimon, ami nem volt ugyan ronda, de semmi esetre sem volt vörös és fényes, amiért az ember lánya megveszi a Lancôme Color Fever Gloss-t közel hatezer forintért. Persze vannak olyan szituációk, amikor el tudom képzelni, hogy betölti a funkcióját, mondjuk pillanatkép készítéskor, akkor nem használjuk a szánkat, csak látványnak van ott az. És egyébként is, a szájfényről tudjuk, hogy nem rúzs. És legalább lehet sokat igazgatni a női mosdóban, és igazán csókos ajkakkal visszatérni az asztalhoz...

Látom, hogy gerjedsz!

5939


Tegyük fel, hogy olyasvalakivel beszélgetsz, aki nagyon tetszik neked. Hogyan viselkedsz ilyenkor? Minden bizonnyal verbálisan, és szavak nélkül is kifejezed magad. Többségünk azonban nem túlzottan a szavak embere, vagy épp szemérmessége miatt nem önti ily módon formába érzelmeit. Gond egy szál se, ugyanis a nonverbális kommunikáció még a legfélénkebb embert is elárulja, így hát words are very unnecessary, ahogy az ismert dal is mondja. Pusztán testbeszéddel azonban szinte biztos, hogy nem vesszük le a lábáról a pasit, nem árt hát az sem, ha vonzóak vagyunk: szép ruha, smink, a hajunk is nézzen már ki valahogy. Ha már a találka előtt akár órákig bíbelődünk a tükör előtt, miért ne használnánk olyan szájfényt, ami garantálja a randevú sikerét? Nem, nem ízesített, vagy speciálisan színezett rúzsról lesz szó, hanem egy olyan spéci szájfényről, ami a kedvünkhöz, mondjuk úgy, túlfűtött ajkainkhoz illeszkedik.

A titok nyitja a test fiziológiás reakcióiban keresendő, ugyanis ha kezdünk nagyon is ráhangolódni partnerünkre, érthető módon felgyorsul a szívverésünk, felmegy a vérnyomásunk, a pupilláink kitágulnak. Bár az utóbbinak semmi köze a speckó szájfényhez, az első két "gerjedési-mutató" képes megváltoztatni a szájfény színét, ami világos babás árnyalatoktól a végzetes, vöröses színekig terjed. A Mood Swing (hangulat hinta) névre keresztelt terméket Kaliforniában fejlesztették ki, és állítólag Katy Perry nem tud lekattanni a használatáról. Talán ezért énekel arról, hogy csajokkal smárol, na de utánajártunk, hogy hol is lehetne beszerezni a kencét: az asos.com-on tizenkét fontért osztogatják, bár épp nincs raktáron. Nem hinnénk, hogy az igazihoz vezető utat mindenképp érdemes ezzel a különleges szájfénnyel kimázolni, ettől függetlenül kísérletezéshez hasznos kellék lehet.