super bowl

Darth Vader új arca

7371

Kicsi a bors, de vele van az Erő. Valószínűleg drágább volt megvenni  a reklámidőt a Super Bowl szünetében, mint elkészíteni magát a szpotot, de ez nem von le semmit az egyperces kisfilm értékéből. A Volkswagen 2012 Passat, azaz a reklám tárgya szinte elhomályosul a hatéves kissrác mellett, aki Darth Vader százcentis alteregóját alakítja és aki máris a Super Bowl történetének egyik legnagyobb sztárja. Akinek tetszett, az mindenképpen nézze meg a baki- és töröltjelenet-parádét, illetve az NBC interjúját. Ebből kiderül, hogy bár Max Page sosem látta a Star Wars-filmeket és maszk nélkül teljesen zavarban van, cserébe viszont pontosan úgy néz ki, mint a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill gyerekkorában. Ez valószínűleg inkább ékes bizonyítéka a castingosok humorérzékének, mint véletlen.

Erről álmodik a férfi?

8579

És most beszéljük meg Amerika legnagyobb sporteseményét, a Super Bowlt. Ne? Oké, de akkor legalább beszéljünk arról, ami - egy kicsit - minket is érint: a Super Bowl alatti reklámokról. Bár nyilvánvaló, hogy ugyanannyira szól a férfiaknak a világ legdrágábban eladott reklámideje, mint maga a mérkőzés, azért mindenki számára tanulságos lehet, hogy hogyan látják és láttatják az óriáscégek az erősebbik (?) nemet 2012-ben. Ezért összeválogattuk az idei SB legjobb szpotjait - mi is meglepődtünk, de mindegyik autóreklám. A tematikában egyébként előfordult még sör, okostelefon és más tévéadók, illetve -műsorok, természetesen főleg férfiaknak. Plusz egy H&M-reklám az új Beckham-fehérneműkről, amelyet nem értünk: a focistát látjuk, amint tetkóit domborítja, illetve megpróbál erotikusan kisugározni. Úgy tűnik, a ruhaboltláncnak fogalma sincs, kik ülnek ilyenkor a tévé előtt.

Elszabott ballagás

Kissé ostobán ordenáré geg egy félresiklott érettségi utáni ajándékozásról, ám még így is bőven szórakoztató. Egyrészt a gondtalan fehér ember tökéletes paródiáját látjuk harminc másodpercben, másrészt érdemes tudni, hogy az egész nulla dollárból készült.olvass tovább