stylewalker night

Legyél Stylewalker!

3800

Mi jobb a vásárlásnál? Aki rávágja, hogy semmi, az még nem hallott a Stylewalker Night rendezvényről, hiszen ez egy shopping éjszaka hatalmas akciókkal, programokkal, kiállításokkal és természetesen egy fergeteges záróbulival olyan emberek társaságában, akik hozzád hasonlóan imádják a magyar kreátorok termékeit!

Ha eddig nem is sejtettük, hogy a főváros ötödik kerületében milyen közel helyezkednek el a hazai, tehetséges tervezők boltjai, akkor most biztosan egy életre megjegyezzük! Most ugyanis összefogtak az üzletek, és május 21-én, csütörtökön megrendezik a Stylewalker Night névre keresztelt, bulival, kiállításokkal, éjféli piknikkel, illatfelismerő versennyel (Le Parfume - Cukor u. 1.) tarkított shopping éjszakát. Az estére a koronát a Csendesben kerülő záróbuli teszi fel!olvass tovább

Kedvcsináló vásárláshoz

3865

Kedden megtartották a Stylewlaker Night sajtótájékoztatóját, biztos vagyok benne, hogy azóta a jelenlévők még jobban várják a 21-én este megrendezésre kerülő shopping éjszakát! A sajtótájékoztatón megjelent néhány üzlet képviselője, és természetesen az egyik főszervezőnek számító Mono Fashiontől többen is jelen voltak. Láthattunk divatbemutatót, és egy kis ízelítőt hallhattunk a programból, amit már korábban nektek is vázoltunk!

Vegyük át még egyszer, hogy miért is érdemes eljönnötök! Húsz százalékos akció lesz ezen az éjjelen minden ötödik kerületi designer boltban, valamint, ha ezen az éjszakán öt különböző üzletből beszerzeztek öt pecsétet, akkor még egy hétig vásárolhattok olcsóbban! Megéri, hiszen egy limitált szériás egyedi, magyar designer darabbal lehettek gazdagabbak húsz százalékkal kedvezőbben! Ezen kívül lesznek kiállítás megnyitók, és szinte mindenhol DJ-k fogják nyomni a vásárlás alá valót. A legtöbb üzlet ezen az estén megvendégeli valamivel a vásárlókat, és természetesen még megannyi meglepetésről suttogtak a szervezők, persze mindenre csütörtökön fog fény derülni!

Ha szeretnél kicsit másképpen szórakozni csütörtök éjjel, csodaszép ruhák, és hozzád hasonló divatfanatikusok társaságában, akkor gyere el, mi ott leszünk még a Csendesben megrendezésre kerülő éjfél utáni zárópartyn is! A Mono Fashion egyébként divatbemutatóval is készül a vásárlási lázzal teli éjszakára, így a sajtótájékoztatón láthattunk egy minibemutatót, amelynek a képeit megnézhetitek a galériában.

Képek a bemutatóról itt!

Éjjeli portya

3891

TA csütörtök esti shopping éjszakát nevezhetjük sikeresnek, hiszen sok-sok fiatalokból álló csapat portyázott az ötödik kerületi üzletek között egy-egy tökéletes darabra vadászva. Biztosan mindenki izgatottan várja a rendezvény folytatását, hiszen a szervezők azt ígérték, ősszel újra megrendezik a Stylewalker Nightot.

Mi a Mono Fashionnél kezdtünk, már hétkor szép számmal nézelődtek vásárlók az üzletben. Hamarosan hatalmas lett a tömeg, mivel megérkezett az egyik szervezett túra csoportja. Két ötödik kerületi ingyenes városnézésen - egy Retro és egy Deluxe túrán - vehettek részt a Stylewalker Night érdeklődői.

A program szerint a Mono Fashionben nyolctól bemutatót láthattunk, persze ahogyan az már megszokott, most is volt egy kis csúszás, de ez senkit nem zavart, a jelen lévők várakozás közben pezsgőt kortyoltak, hozzá epret ettek és csevegtek. Aztán valamivel kilenc előtt kezdetét vette a bemutató a bolt és az üzlet előtt felállított sátrak között. Ízelítőt kaphattunk a Mono Fashion kínálatából, és a galériában ti is megnézhetitek, ha lemaradtatok volna róla!

Képek a bemutatóról itt!olvass tovább

Újból stílusséta!

4564

Olvashattatok ajánlót, majd beszámolót is az első Stylewalker Nightról, és most újból divatos sétára hívunk titeket. Ugyanis az ötödik kerületi designer boltok szeptember 10-én megismételik a májusi éjszakát. Újból hatalmas akciókkal megfűszerezett éjjeli portyára indulhat minden divatbolond a hazai tervezők belvárosi üzletei között, de lássuk csak mivel várnak ezen az éjjelen az említett boltok!

Akciók, pecsétek

Pecséteket most is érdemes lesz beszerezni, mert amennyiben öt pecsétet összegyűjtesz ezen az estén öt különböző boltból, akkor a húsz százalékos akciót nem csak szeptember 10-én, hanem még plusz egy hétig is kihasználhatod. Az akcióban rengeteg üzlet vesz részt újból, például az Eclectic, az Insitu Design Shop, a Retrock, a Pazicski Showroom, Szép Szidónia, Mono Fashion és a Forma. A programok érdekesebbnél érdekesebbnek ígérkeznek, a Lollipopnál az édességek iránti rajongásunknak hódolhatunk, az Eclecticben tombolán mérhetjük le mennyire vagyunk szerencsések, a Retrock eseményénél pedig sokat sejtetően csak ennyi olvasható: "meztelen nők a kirakatban"olvass tovább

Divatbarangolás

4632

Már csak pár nap! Ugye nem felejtettétek el? Remélem, már amikor augusztus végén szóltunk, beírtátok a naptárba, hogy szeptember 10-én csütörtökön újból éjjeli portyára indulhat minden divatbolond. Májusban azt ígérték a szervezők, hogy ősszel ismét érkezik a Stylewalker Night, és olyan gyorsan elrepült ez a pár hónap, hogy már itt is van a folytatás. A programot rendező üzletek tehát az ősz beköszöntével ismét megpróbálkoznak azzal, hogy új vásárlóközönséget csábítsanak be az üzletekbe, hogy még több emberrel felfedeztessék a belváros rejtett értékeit, s hogy az új és régi vásárlóknak egy kicsit kedveskedjenek is. Az első divat túrára körülbelül ezerötszázan látogattak el, a szervezők remélik, hogy ezúttal még többen csatlakoznak a már rutinos Stylewalkerre járókhoz.

A hét elején egy stílusos designer reggeli keretében ismerhettük meg az éjszaka programját. Nézzük a legfontosabb infókat! Szeptember 10-én napnyugtától, azaz este héttől éjfélig tart a vásárlási láz, ezen az éjjelen az ötödik kerületi designer boltokban mindent 20%-kal olcsóbban vásárolhatunk meg. A tavaszról ismerős rendszer most is él: amennyiben összegyűjtünk öt különböző üzletből öt pecsétet a szórólapunkra, még egy teljes hétig élvezhetjük a 20%-os akciót. Ismét lesz design túra is, a Deluxe és Kult séta keretében a résztvevők megismerheti az elmúlt ezer év divatját. A városfelfedező séták este fél nyolckor indulnak a Ferenciek teréről. Májusban nyolcvanan vettek részt a két túrán, így ezúttal tartalék túravezetővel is készül a Uniquebudapest. Ezúttal lesz afterparty, méghozzá 11-én este az A.P.A Galériában, ami egyben a hely nyitórendezvénye is.olvass tovább