strand

Bikini Fashion

1711

A Balaton Soundon volt időnk végigmustrálni a fürdőruha felhozatalt, s ebből nektek is összállítottunk egy ízelítőt. Az van, hogy egyáltalán nem egyszerű jó bikinit venni, ezt nyilván minden csaj pontosan tudja, ezért is néztünk körül, ki mit hord. Mikor venni próbálunk vagy a mintája béna, vagy a fazonja nem jó, vagy a teteje jó de az alja nem, esetleg fordítva.

Ha pedig minden tetszene, kiderül, hogy a bugyi lötyög rajtad, a melltartó meg kicsi rád. Idén azt figyeltem meg, hogy széles hátú kismellű lányoknak gyártanak fürdőruhákat, mert miközben kicsi a ciciden az anyag, a háta már le akar esni - és ehhez nincsenek ám hatalmas melleim. Mindehhez hatalmas bugyogó jár, és természetesen a legtöbb helyen nem vehetsz külön méretet alulra és felülre.

Persze idővel mindenkinek sikerül valami kedvére valót találni, s az alábbi galériából talán ötleteket is kaphatsz arra, merre érdemes legközelebb indulni, ha jön a binikivadászat ideje. Tippünk pedig, hogy most vegyél, tombolnak a leárazások! Egyébként pedig nem tudni mennyire reprezentatív a fesztiválon felvonultatott minta, de az az igazság, hogy csajok, jól néztek ki!

Kattints a Bikini Fashion galériához!

Ökostrand

1754

A városi strandok kicsik, piszkosak, drágák és zsúfoltak. Ha elindulsz a strandra, tuti egy órát BKV-zol, akkor inkább MÁV-ozz, a Velencei-tó irányába és Gárdonynál szállj le! Ne, ne is gondolj régi, zsúfolt, büdös, fülledt vasúti kocsikra! Újabban arra is az általam TGV-nek keresztelt, újtípusú vonatok járnak, légkondival és sok-sok ülőhellyel. olvass tovább

Velencei-tó. Ott jó!

1786

Egészen kicsi korom óta 1-2 hetet minden évben eltöltök a Velencei-tó mellett, hála a dédimamámnak, aki még réges-régen vett ott egy nyaralót. Több mint 20 év alatt szépen kiismertem a környéket. Tudom, a Velencei-tó nem olyan sokszínű, csillogó és túlzsúfolt partihely, mint a Balaton, de azért ez a kisebb tó is majdnem annyi szórakozást és kikapcsolódási lehetőséget kínál, mint nagyobb testvére.

Megközelítés

Első előnye, hogy közel van Budapesthez, legalábbis közelebb, mint a Balcsi. A Déliből vagy Kelenföldről 1 óra alatt lent lehetünk még vonattal is, autópályán pedig ennek az időnek a töredéke alatt. Egy délutáni csobbanásra is érdemes leugrani, de ha ennél több időnk van - 2-3 nap vagy akár egy hét - azt is sokféleképpen eltölthetjük.

Nemcsak a kis távolság, hanem a korszerű, új vonatok miatt is kitűnő választás, ha így közelítjük meg a tavat. Ezeken az új szerelvényeken a bringáinkat is könnyen, kényelmesen és nagyon olcsón szállíthatjuk (50km-ként kb 190-Ft). Bicikliket érdemes vinni, hiszen a tavat akár 1 nap alatt körbe is bicajozhatjuk, vagy ha nem is körbe, de sok helyre könnyűszerrel eljuthatunk két keréken. Jó hír továbbá a bringásoknak, hogy augusztustól vehetik át a Székesfehérvártól a tóig vezető bicikliutat, olvashatjuk a megyeszékhely honlapján.olvass tovább

Egy kalappal

3952

A tűző nap ellen nemcsak méregdrága napkrémekkel kell védekezni, hanem érdemes egy-két praktikus kalapot is beszerezni. A fejfedők nemcsak a leégéstől óvják meg arcbőrünket, hanem divatossá is varázsolhatják a szettünket. A baseballsapkákat idén felejtsük el, és helyette válasszunk a számtalan másik fazon közül. Csak arra ügyeljünk, hogy biztosan jól beárnyékolja a fejünket.

Vásárolhatunk szalmakalapot, amiből a kis karimás és a nagy egyaránt divatos, de a textilből készült hatalmas darabok is trendiek lesznek, ilyeneket találunk a Gas, de a H&M kollekcióiban is.

A hagyományos szabású kalapokat sem szabad kihagyni, ilyeneket az Ungaro divatház showján láthattunk. Ezek a fejfedők azért jók, mert nemcsak a strandon, hanem hétköznap is viselhetjük őket, persze lényegesen kevesebbet árnyékolnak.

Ha nem szeretjük a kalapokat, akkor egy kendőt is viselhetünk a napszúrás elkerülése végett, egy hatalmas most divatos napszemüveggel pedig az arcunk nagy részét is elrejthetjük a nap káros sugarai elől.

Kalapok és kendők itt!

Felnőtt homokozó

4121

Már a strandszezon kezdete előtt adtunk tippeket napszemüveg vásárláshoz, a bikiniket szintén sorra vettük, a saruk és a szandálok témáját pedig két cikkben is körüljártuk. Azért tisztában vagyunk vele, hogy csak ezután mentek nyaralni, és még nem szereztek be minden elengedhetetlen kelléket a strand élvezéséhez. Most a papucstól kezdve a napszemüvegen át a hatalmas strandtáskákig mindent összeszedtünk, amire szükségetek lehet, sőt még a legelengedhetetlenebb kozmetikai termékeket is megtaláljátok a galériában. Néhány terméknél nem fogtok árat látni, mert a hatalmas leárazások miatt az áruk folyamatosan csökken... Szóval érdemes gyorsan elrohanni egy-egy üzletbe, ha megtetszett valamelyik, hiszen nagyon jutányos áron kaphatjátok most meg!

Strandcuccok itt!