star wars

Droidok a konyhában

312

Ezek a fűszerolaj-tartó droidok nem csak az ételedet, de a konyhai életedet is befűszerezik. A népszerű tudományos-fantasztikus filmsorozat figurái már a konyhádba is beköltözhetnek, hála a ferdeszemű kreatívoknak. Talán az első legsikeresebb árukapcsolást tudhatja magáénak a Star Wars film. Órák, párnák, zsebkendők és most már fűszerolaj üvegek is. Rajongó vagy? Vedd meg!

Ha a Star Wars valódi lenne...

6262

Nem titkoltan a Harmadik Birodalom esztétikája ihlette George Lucast, amikor megalkotta a Star Wars-filmek gonosz, elnyomó, rossz útra tért jedik által irányított Birodalmát. Hatvanöt évvel a második világháború és harminchárom évvel a Csillagok Háborúja bemutatója után, a Photoshop és a digitális festészet korában ideje volt eljátszani a gondolattal: mi van, ha az ewokok bolygója, vagy a jeges Hoth helyett véletlenül a Földet szállja meg Darth Vader és fehér páncélos bandája? Nyilván megnyerik a háborút, és nyilván maradnak is. Az eredmény: unatkozó droidok, gyorskajáldában egyedül reggeliző Sötét Nagyúr. A kreatív megmozdulásról zseniális képválogatást közölt a Damn Cool Pics - tessék kattintani!

Sosem látott jelenet Darth Vaderrel!

6881

Vajon mi lesz ebből? Akinek van ötlete, szóljon!

Darth Vader új arca

7371

Kicsi a bors, de vele van az Erő. Valószínűleg drágább volt megvenni  a reklámidőt a Super Bowl szünetében, mint elkészíteni magát a szpotot, de ez nem von le semmit az egyperces kisfilm értékéből. A Volkswagen 2012 Passat, azaz a reklám tárgya szinte elhomályosul a hatéves kissrác mellett, aki Darth Vader százcentis alteregóját alakítja és aki máris a Super Bowl történetének egyik legnagyobb sztárja. Akinek tetszett, az mindenképpen nézze meg a baki- és töröltjelenet-parádét, illetve az NBC interjúját. Ebből kiderül, hogy bár Max Page sosem látta a Star Wars-filmeket és maszk nélkül teljesen zavarban van, cserébe viszont pontosan úgy néz ki, mint a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill gyerekkorában. Ez valószínűleg inkább ékes bizonyítéka a castingosok humorérzékének, mint véletlen.

A Vaslady esete a Science Fictionnel

8727

Tudod mit jelent a következő mondtat: „May the Force be with you!”?  Nem? Pedig ez a pasik majd 90 százalékánál rossz pont.

olvass tovább