sperma

Friss sperma, jó sperma

4182

A cím elég tömören összefoglalja a sperma minőségét illetően folytatott legújabb kutatások eredményeit, mik azt bizonyítják, hogy a sok szex, a napi orgazmus javítja a spermák minőségét. Egy átlagos ausztrál pár két-három naponta szexel, de nem jól teszik ha gyereket akarnak, mivel az ennél gyakoribb együttlét egészségesebbé teszi a spermákat. A gyakori ürtkezés következtében csökken a DNS károsodás - állítólag a meleg közeg és a szabad gyökök hatására.

Száztizennyolc férfit teszteltek, akik egy egész hétig nem ejakulálhattak, s a hét végére kiderült, tízből nyolc alanynál tizenkét százalékkal csökkent a sperma minősége. Akik naponta szexeltek, bár az átlag száznyolcvanmillió spermium helyett "csak" hetvenmilliót produkáltak alkalmanként (még ez is a normál értéken belül van), sokkal jobb minőségű hímivarsejtekkel büszkélkedhettek, a kis srácok sokkal egészségesebbek, sokkal aktívabbak voltak.

A kor előrehaladtával persze a férfiak egyre kevesebbet, egyre ritkábban szeretkeznek, így a spermiumok minősége romlik, és nehezebbé válik a megtermékenyítés. A férfi korából fakadó késői családalapítás nehézségeiben tehát ez is közrejátszik. Sok párnak tanácsolják, akiknél nem fogan meg a gyerek, hogy pár napig ne éljenek házas életet, ezzel fokozva a spermiumok számát, hogy nagyobb legyen az esély a megtermékenyítésre, ám eza trükk csak azoknál a férfiaknál használ, akik az alasony hímivarsejtszám miatt sikertelenek, a többi esetben inkább az együttlétek számának a növelése járhat sikerrel.

Ha a sperma fekete

4374

Sang-Jang Lee eredetileg a magányosoknak találta ki ezt a testmelegítőt, ami helyettesítheti a partnert egy-egy hidegebb estén, mondjuk Szex és New York nézése közben, de méretének köszönhetően lehet rajta aludni, magunkra tekerni, meg ezerféle módon feküdni. Egyik végét a konnektorba kell applikálni, hogy legyen meleg, a másik felén pedig lehet aludni vagy tévézni. Az már csak hab a tortán, hogy az egész úgy néz ki, mint egy fekete sperma. Én nem vagyok prűd, meg a babzsákos izéket is szeretem, de ez nem hiszem, hogy otthonra kéne. És nektek tetszik?

Köszönjük Mindennapi betevő!

Arcra mehet?

4550

Hogy kinek mi fér bele a szexualitásba, mondhatni magánügy, az a magánügy, amiről a legtöbbet beszélünk, és aminek kapcsán oly könnyű ítélkezni és kinyilatkoztatni. Belefutottam egy eszmecserébe, amiben a nők döntő többsége teljes egyetértésben szögezte le, az arcra élvezés egyrészt pornós, másrészt a nőkkel szemben tanúsított megalázó, s ebből következően kerülendő szexuális cselekedet. A nagy egyetértésben alig-alig hallatszott ki néhány olyan megjegyzés, ami ezt a kinyilatkoztatást elvetette, bár akadt ilyen is. 

Tény, hogy a pornó által tálalt helyzetek bizonyos százalékában ez - már csak a felvett testhelyzetből adódóan is - elnyomást, dominanciát és alázást, netán birtokmegjelölést mutat, ám felnőtt, okos emberek vagyunk, s tudjuk, hogy a pornó nem a való világ. Valaki ejakulátumát magunkba fogadni vagy magunkon érezni elfogadást és szeretetet feltételez, ami ezekből a jelenetekből természetszerűleg hiányzik. A képernyőn orrukat fintorító, szemüket összszorító, mosolyt magukra erőltető nők feltételezhetően nem életük szerelmének magját várják épp arcbőrükre hullani, így érthető a viszolygás. Pláne, ha ennél is mélyebb műfaji rétegekbe süllyedünk, mint például a szembeélvezés, ami még kifejezetten egészségkárosító is. Mindazonáltal az sem elhanyagolható tényező, hogy más magánéletébe nem látunk bele, szexuális játékaikba pedig még kevésbé, így akarva-akaratlanul véleményezzük és értékeljük magunkban, mivel operálnak a felnőtt filmek.

Hasonló a helyzet, mint a magazinoknál, tudjuk, hogy számítógéppel tökéletesített nőket mutogatnak, mégis frusztrál bennünket a látvány. A pornóval is így vannak sokan, sajnos köztük igen sok fiatal: ami ott van, az a szex, azt és úgy kell csinálni. Sokan pedig úgy vannak vele, hogy mindent elutasítanak, ami ott megjelenik, pontosan azért, mert az pornó, mert azok pornósok, és tisztességes nő nem tesz olyat. Semmiképpen nem élvezteti össze az arcát például - s úgy tűnik, ez a mozzanat valamiért jelentőségteljesebbnek tűnik a többinél. A nők egy része önbecsülésének lerombolását látja benne, más részük a szex játékosságát és a másik fél elfogadását.

A kérdés, amit ezennel kénytelenek vagyunk nektek is feltenni, nem más, minthogy akkor mehet vagy nem?

Eresdakoo a ruhaboltban 18+

5293

A szex képei a dresszünkön, itt!

Folyik, ragad, rászárad

5473

Filmekből ismerős a jelenet: a frissen zuhanyozott, befésült hajú csaj, csipkés semmiben veti magát az ágyra, kellően felajzott párja mellé, majd nagy szexcsata, végül a leányka kedvesen az éjjeli szekrény felé fordulva lámpát olt, vagy folytatja a Háború és béke vastagságú esti meséje olvasását. Ilyenkor kérdezem én: Mi történik a spermával? Tócsában áll a lepedőn? Netán folydogál a combok között? Mindkettő durván kellemes érzés…

Szájba

Legegyszerűbb módja a szexlé gyors eltávolításának, ha lenyeljük. Persze nem mindenki szereti az ajakpacsit, sem mennyiségre, sem ízminőségre, sem esztétikailag, sem gyomorügyileg. Lehet, hogy egy pohár száz százalékos narancslé magunkhoz vétele az eseményt követően segít az emésztésben, de senkit nem akarok rábeszélni a sperma ezúton történő megsemmisítésére.

Hüvelybe

Amennyiben óvszeres közösülésről van szó, lazán kukába vághatjuk a seregbe verbuvált legénykéket. Csupasz akciózás esetén számít a póz is. Lovaglás végeztével gyakorlatilag másodpercekkel az űrsiklóról való leválás után távozik belőlünk a salakanyag. Misszionárius póz alkalmazásakor azonban kicsit hordozni kell a „gyereket”, mire felbüfizi a teljes vacsorát. Na, ezek azok a pillanatok, amikor én papírzsebkendővel a lábaim között járkálok. Persze akadnak, akiknek nem kell papír, hanem hagyják csordogálni a hegyi patakot, aztán egy alapos zuhanyozással búcsúztatják a Fehér Mágust. Egy ilyen fürcsit követően ballagtam át a szomszédhoz a nálunk hagyott tálcájával, abban a hitben, hogy már spermamentes vagyok. 

Nagyban zajlott a dumaparti, amikor is éreztem a lassú tempóban visszacsónakázó részecskéket, amelyek ipari sebességgel nedvesítették át a bugyimat. Örömömre nem álltak meg ott. Amire hazaértem egy, a gyors távozásom miatt sebtében kreált gyenge kifogást követően már csodaszép nedves folt éktelenkedett a nadrágom férfiszemnek kedves hajlatában. Ha a szomszéd is észrevette, remélem vizeletvisszatartási problémának gondolta. Azóta nem vezet első utam idegenbe a szex végeztével.

Testre

Szabadjára engedni a spermát a test különböző részein izgalmas dolog, mivel útjai kifürkészhetetlenek. A hasra fektetett zsebkendőt szinte minden alkalommal átrepüli, függetlenül attól, hogy a papír a mellünkig ér. Aki kihagyja a tapétázás szakaszát, az érezheti a sodródó láva melegét, és a láva minden bizonnyal a takarón végzi, akárhogy is igyekszünk rajtunk tartani. Mehet természetesen arcra is a pakolás, főleg annak, aki szereti, ha úgy néz ki, mint ovis gyerkőc három gombóc vaníliás fagyi után, nyáron. Bárhová is szökjenek a rakoncátlan szerelemcseppek, előbb-utóbb víz alatt végzik. Egyébként létezik olyan nő, aki az aktus végeztével magán hagyja a bizonyítékot, és plédet magára rántva merül mély alvásba? Vagy ez csak a filmek rögeszméje?


Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe. A szerkesztés jogát fenntartjuk!