segédeszköz

Vibrátor automata

4173

Már azon a kérdésen is elidőzhetnénk, hogy ki hogy viszonyul a szexuális segédeszközökhöz. Valóban annyit használjuk, mint amekkora iparág nőtt mögé vagy inkább csak ismerkedünk velük, vásárolgatjuk őket, de később aztán csak a fiók mélyén lapulnak az izgatónak szánt tárgyak? És egyáltalán, melyik vonal az, ami használható, és melyik az, ami csalódást okoz?

Például egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy a megvásárolt vibrátorok tényleg aktív részeseivé válnak a párok magánéletének, de még egyedülálló barátnőim is arról számoltak be, jó-jó, megvettem, vicces, de hát azért nagyon nem olyan, mint az igazi... Ezt én is megerősíthetem. Ott vannak aztán a különböző izgató eszközök, ruhák, jelmezek, fehérneműk, gésagolyók és derelyeszaggatók, amik már inkább használatba kerülnek - legalábbis amíg az újdonság erejével hatnak.

No de mi a helyzet a segédeszköz-automatával? Hogy egy szórakozóhelyen vásárolhatunk tampont vagy éppen óvszert pár százas bedobásával, rendben van. Sőt, jó lenne, ha itthon ebből több lenne. Azt is értjük, hogy egyes országokban, például Nagy-Britanniában a szórakozóhelyek női mosdóiban ma már szinte alapfeleszerlés az egy fontossal működő hajvasaló. De egy segédeszközautomata mégis hol találja meg célközönségét? Összegabalyodsz egy ismeretlennel, és gyorsan beruháztok egy G-pont stimulálóra? Vagy egy péniszgyűrűre?

A forgalmazó saját oldalán azt mondja, bárokban, klubokban, edzőtermekben, hotelekben vagy például fodrászatokban lelhetők fel az automaták, s ez a lista még több kérdést vet fel. Egy fodrászat? Mégis hogy? Milyen élethelyzetnek kell teljesülnie ahhoz, hogy két dauervízben ülő nő közt nekiálljunk a szaftos tárgyak között válogatni?