scarlett johansson

Na, ki az új Mango lány?

4241

 Az elmúlt néhány évben a spanyol Mango annyira bekeményített a reklámok terén, hogy lassan nehéz lesz eldönteni, hogy luxus vagy konfekció márkáról van szó. A cég úgy döntött, hogy szigorú tekintetű cérnavékony modell lányok helyett, inkább híres és stílusos nőkkel promotálja magát. Bár az árfekvés még mindig a megfizethető kategóriába tartozik, a legújabb Mango lány épp Dolce&Gabbana plakátjairól csúszott át a spanyol márkához. Scarlett Johansson Penelope Cruzt váltja az illusztris poszton, aki nemcsak reklámarc volt, de saját tervezésű limited edition kollekcióval is megfejelte a márka sikerét.

Emlékszel rájuk?

A Mango lányok arcképcsarnokában olyan híres neves csajszik nevei szerepelnek, mint Milla Jovovich, Lizzy Jagger, Karolnia Kurkova és most Woody Allen múzsája is beállt a sorba. Bár az eddig napvilágra került képektől nem dobtuk hanyatt magunkat, minden bizonnyal az őszi katalógus képei és az óriásplakátok méltóképp átadják majd Scarlett legendás szépségét.

Kóstoló az őszi Mangóból

6427

A Mango 2010/2011-es őszi-téli kampányának első képeit a napokban tették közzé. A kollekció kampányarca ismét Scarlett Johansson lett, aki a Vasember2-ben viselt bőrszerkót elegáns és klasszikus ruhákra váltotta.

A talán túlontúl is tökéletes reklámfotók a Scarlett körül tevékenykedő kiváló csapat érdeme: Camilla Nickerson stylist és Stéphane Marais mestersminkes gondoskodott a sztár külsejéről, a gyönyörű fotók pedig Mario Sorrenti tehetségét dicsérik, a kampány fotósorozatának helyszínéül pedig Los Angelest választották. 

Fotó: StyleFrizz.comolvass tovább

Scarlett Johansson sötét oldala

6575

Scarlett Johansson azon színésznők egyike, akik felvállalják természet adta idomaikat és nem esnek kétségbe attól, hogy nem a hollywoodi trendnek megfelelő, piszkafa alkattal áldotta meg őket a sors. Scarlett Johansson azon színésznők egyike is, akik bár gyönyörűek, mégis rendszeresen a photoshop isten áldozatául esnek.

olvass tovább

Édes élet Scarlett módra

7712

A Dolce & Gabbana tervezőpárosa egy gyönyörű sminkkollekciót tervezett 2011 nyarára. A finom és lágy színű kozmetikumokhoz igazán találó kampányt is készített az olasz duó. Az ihletért sem mentek a szomszédba: olasz örökségük klasszikus motívumaihoz nyúltak, amelyet élénk, üde színekkel tettek izgalmasabbá.

A kollekció neve Italian Summertime Make-up, ami már első hallásra is a Római vakáció című filmet idézheti fel bennünk. Az üde és romantikus színekre épülő sminkszett kampányához keresve sem találhattak volna finomabb és szebb arcot, mint Scarlett Johanssonét, akinek ez a harmadik közös kampánya az olasz márkával. Igazi klasszikus szépség: finom, bájos, ugyanakkor szexis is, csak azt nem értjük, minek ez a sok photoshop?

A 2011-es retróláz is nyomot hagyott a képen: Scarlett az 50-es évek szexis címlaplányait is megszégyeníti. A ruha a klasszikus nőiesség korszakát idézi, romantikus, virágmintákkal tarkított és a derekat hangsúlyozza.

olvass tovább

Legyél te az év nője!

9572

Scarlett Johansson félrelökte a tavalyi év legszebb nőjét, Mila Kunist a kitüntetéséből és másodjára is elfoglalta a világ legszebb nője címet. Az Esquire magazin először 2006-ban válaszotta Scarlett Johanssont az év nőjének, de idén újra ő kapta ezt a kitüntetést.olvass tovább