sas tamás

Gyere a kulisszák mögé!

4872

Nem kell óriási filmrajongónak lennünk ahhoz, hogy vágyódjunk egy nagyjátékfilm kulisszái mögé. Ki ne akarná testközelből látni a nyüzsgést, a színészeket, a profi technikát és az instruáló rendezőt? Most, bár csak képzeletben, de eljöhettek velünk egy forgatásra: lehetőséget kaptunk, hogy meglátogassuk Sas Tamás készülő, Szinglik éjszakája című filmjének egy forgatási napját. Persze mentünk, sőt még Hámori Gabival is beszélgettünk.

Csajok és a hajsza

Sas Tamást már nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen ő honi romantikus limonádé-mozik egyik vezéralakja. Legutóbbi két filmje, az SOS Szerelem és a 9 és 1/2 randi is nagyszámú, romantikus történetekre kiéhezett nézőt vonzott, most pedig készül a legújabb mozi. Személy szerint némi fenntartással állok az efféle filmekhez, hiszen nincs törvénybe iktatva, hogy a nézőket csupán száz percbe sűrített mézzel leöntött habcsókkal lehet becsábítani a moziba. A Szinglik éjszakája azonban úgy tűnik más lesz: maffiózók, üldözés, lövöldözés, kaszkadőrök, no és persze a szerelmi szál sem maradt ki a forgatókönyvből. A filmet a napokban is forgatják, méghozzá a szilvásváradi La Contessa kastélyszállóban, ami bár két és félórányi buszútra van a fővárostól, igent mondtunk a sajtónapi meghívóra.

Na igen, a helyszín! Ha arról lenne szó, hogy hol szeretném eltölteni a jól megérdemelt rekreációs időmet, akkor jó eséllyel voksolnék a Bükk lábánál lévő kastélyszállóra - vegyük úgy, hogy határtalanok a financiális keretek -, hiszen a táj festői, a levegő tiszta, nyugtató a hely miliője... Bár ez utóbbi a forgatás alatt kevésbé éreztük, hiszen sok fős stáb vette birtokba a patinás épületet, hiszen késül az új Sas Tamás film. Nem kis nyüzsgés volt a forgatás helyszínén, hiszen már délután építeni kezdték az esti felvétel díszletét: mindenütt rohangáló, walkie-talkie-n egyeztető asszisztens fiúk nadrágjukra láncolt forgatókönyvvel, mamut méretű kamerák, több kilométer hosszú kábel-rengeteg, retinaégető reflektorok, egyeztető producerek... És hogy mit tudhatunk a filmről? Nyugi, nem lőjük le a poént - amit mi sem tudunk amúgy -, de minden bizonnyal száz percbe sűrített szingli komédia került a mozikba jövő februárban.

Nézz képeket a forgatásról!olvass tovább

Christine Kelly (X)

8468

Christine Kelly az új Sas Tamás film az, S.O.S Love! forgatására érkezett Magyarországra. A filmben Zoyát, egy orosz üzletember hisztis kishúgát alakítja, aki beleszeret egy amerikai filmsztárba.  Zoya a  filmben óriási jellemfejlődésen megy keresztül, de erről egyelőre nem árulhatunk el többet. Azt viszont elmondhatjuk, hogy ruhatára hűen tükrözi a lelkiállapotának változásait.
olvass tovább

A La Masni tervezője öltöztette az S.O.S. Love amerikai főszereplőjét (X)

8476

A fiatal, extravagáns ruháiról és táskáiról egyre jobban ismert divattervező, Szilas Rita  öltöztette különlegesebbnél különlegesebb ruhákba Sas Tamás legújabb vígjátékának amerikai főszereplőjét, Christine Kellyt.olvass tovább