sarah burton

Sarah Burton tervez Middleton esküvőjére

7531

Vége az arra vonatkozó találgatásoknak, hogy ki tervezi Kate Middleton menyasszonyi ruháját. Úgy tűnik, Vilmos jegyese végre döntött: sikerült megtalálnia a megfelelő divattervezőt. Az eljegyzés bejelentése óta hónapról hónapra újabb divatház és dizájner neve merült fel, de amint felröppent egy hír, szinte azonnal követte egy másik. Néhány napja azonban olyan információkat szivárogtattak ki, hogy Sarah Burtont, az Alexander McQueen divatház igazgatóját bízták meg a megtisztelő feladattal. A tervező sokáig tagadta, hogy őrá esett volna a választás, de Daphne Guinness – aki egyébként Alexander McQueen jó barátja is volt –  megerősítette: a hír bizony igaz. Logikusnak is tűnne, hiszen brit tervezőről van szó. Burton viszont továbbra is tagad.olvass tovább

Íme, a menyasszony!

7744

"Gyönyörű vagy!" – súgta oda Vilmos herceg Kate Middletonnak, amikor meglátta az oltárnál. Ezt a véleményt mi semmiképp sem szeretnénk felülbírálni, de nektek szabad.

Hónapokig tartott a találgatás, hogy ki tervezi majd Kate menyasszonyi ruháját. A legkülönbözőbb nevek kerültek szóba Bruce Oldfield brit esküvőiruha-tervezőtől kezdve Victoria Beckhamen át egészen Vera Wangig. A választ ma alig egy órával ezelőtt megkaptuk. A ruhát Sarah Burton, az Alexander McQueen ház vezető tervezője álmodta meg.

Fotó: Dailymail.co.uk

Az aprólékosan kidolgozott ruha elefántcsontszínű és fehér szaténból készült. A vállrész és az ujja pedig gyönyörű csipkéből. A ruha uszálya 2 méter 70 centiméter. Kate állítólag azt szerette volna, ha a ruhája egyszerre tradicionális és modern. Az első ránézésre klasszikus és arisztokratikus darab részleteiben hordozzák a modernitást. Elég csak a ruha mellrészét vagy a szoknya hátsó részének "hajtott" szabását megnézni.