sapka

Az örök sapkadivat

349

Biztos te is felismered ezt a fazont, ha máshonnan nem, hát filmes emlékeid között kotorászva, ugyanis a grundon ugráló srácok kobakját pont ilyesmik fedték el. Idén újra divat a svájci sapka, simléderrel és anélkül is. A Dior bőrből, a Dolce&Gabbana pedig pihe-puha kasmírból készített svájci sapkát a fejünkre, de ha az alkalmi viseleted szeretnéd kiegészíteni, akkor a szaténből készült, flitterekkel, strasszokkal ékesített változatot húzd a fejedre.

Szőrös fejű pasik

5362

A szőrmés trendekről szóló cikkekben már megemlítettük az usánkát többször is, de akkor nem elmélkedtünk azon, vajon a srácok fején hogyan mutat. Hordják vagy inkább ne hordják? Ez is csak egy olyan darab, mint a cicanaci vagy a forrónadrág, ami sokak szerint semiképpen nem állható jól egy valamirevaló férfinak? Vagy lehet vagány egy usánka?

A környezetünkben lévő pasik előszeretettel húznak szőrös füles sapkát a fejükre, ki hagyományos bőrt, ki pedig hightech anyagból készültet. Az a legviccesebb, hogy a hímek nem tudják nevén nevezni a ruhadarabot, így többségük nem tudja, hogy neki most akkor van-e usánkája. Lehet, hogy van neki, csak éppen nem tudta (eddig), hogy azt úgy hívják.

A legtöbb üzlet férfiosztályán az usánkák széles skálája található, így ár, szín, forma és méret szerint is lehet válogatni. Mindenki talál az gardróbjába beilleszthető darabot, de vajon jól állhat egy stílushoz passzoló usánka egy srác fején, vagy még a legstílusosabb pasin sem lehetséges ez? Szavazzatok!

Így lehetsz stílusos a zimankóban

9545

Ebben a cikkben megmutatom, mire érdemes figyelni, ha téli kiegészítő beszerző körútra indulsz!

Sajnos sokan esnek abba a hibába, ami egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, divat volt. Az egyszínű sapka és sál. Ne! Oké, hogy újra divat a matchy-matchy, de nem ebben a formában. Ez a legjobb kibúvó, ha nem akarjuk használni a kreatív oldalunkat. Nem érzek benne egy cseppnyi stílusérzéket sem. Szóval még egyszer: ne!olvass tovább

Bálint Sára kézzel köt!

9566

Bálint Sára divattervezővel nyáron a plusz harminc fokok idején beszélgettünk. Akkor el is árulta nekünk, hogy a télre esküszik. Most beköszöntött az ő ideje. Sára szerint „Őszi pulcsit hord a szél”. A fiatal dizájner legszívesebben kötött anyagokkal dolgozik. Most kötőtűt ragadott és úgy alkotott, mint kedves nagyanyóink.  Az eredmény? Egy különleges, kreatív összefogás született, a LOVE –HAT. Sára ennek keretében mutatta be legújabb sapka-sál kollekcióját.olvass tovább