ruzs

Kék rúzs már nem csak a kifutón

6571

Eddig a vérvörös rúzst ajánlották éjszakai programhoz. Nappalra már csak merészebbeknek javasolt a piros, ilyenkor narancsos árnyalat, esetleg egy kis eperszín mehet az ajkakra – mondták a szakemberek. Mostanáig. Viszont mióta zöld szájjal bukkantak fel a modellek a megszokott, meleg tónusú ajakrúzsok helyett a kifutón,  a vörösek egyeduralma megdőlni látszik.

olvass tovább

Rúzsozni kötelező

6637

Sötét bogyószínek, izgalmas korall és ártatlanul áttetsző: az őszi rúzsok színpalettája olyan változatos, hogy nem csak a rúzsaddiktok kattannak majd rá A mi kedvenceink között találd meg a tiédet is!

olvass tovább

Keverem-kavarom

6780

Az Yves Saint-Laurent divatház új őszi rúzskollekciójának ajakszínezői mindent tudnak, amit tudnia kell egy ilyen sminkeszköznek a 21. században. Bársonyos és krémes az állaga, könnyen lehet kenni és ápolja az ajkakat. Emellett eleget tesz annak a fontos szempontnak is, hogy tartós legyen, órákon át intenzív a színe, az evés és a csókolózás sem árt neki. Úgy fejlesztették ki, hogy öt órán keresztül biztosan nem kell a retikülünkből előkapni a zsebtükröt és a sminkkészletet. E kollekció különlegessége azonban nem ebben rejlik.olvass tovább

Természetes luxus

6961

A méltán híres és neves kozmetikai márka, a CoverGirl – melyne neve akár az Amerika következő topmodellje című műsor több évadából is ismerősen csenghet - terjeszkedni szeretne, így egy új  termékcsalád létrehozásával kíván még nagyobb teret hódítani magának a szépségiparban. Ezekkel az új kozmetikumokkal azonban egy még sokkal szélesebb vásárlóközönséget céloznak majd meg,   különösen azokat, akik a természetesség és természetes összetevők hívei. A márka tzermészet iránti elkötelezettségét jól tükrözi az új kollekciójának adott NatureLuxe elnevezés is.

A NatureLuxe egy luxuscikk is, de egyben a CoverGirl természet felé fordulása. A legújabb, boltokba kerülő kozmetikumok ezért olyan alapanyagokból állnak, mint a jojoba, különböző olajok, C-vitaminban gazdag csipkebogyó vagy az uborkából kivont jótékony levek. Emellett tartalmaznak a naturális szépségápolók olyan anyagokat, mint például a mangóból nyert vaj, de az alkotóelemek közé került a shea vaj is, amely kiváló hidratáló hatásáról ismeretes. Az általában megszokott nehéz, szintetikus összetevők használatát ez esetben inkább kerülték, így érzékeny bőrűek is bátran használhatják, és az allergiás reakciók megjelenése is elkerülhető.

Még egy jó pont a CoverGirl új termékcsaládjának újításai sorában, hogy a nem csupán az ajakrúzs készült úgy, hogy azzal a természetesség híveit maguk mellé állíthassák, hanem a csomagolás is egy különleges műanyagból készült, amelyben megtalálható egy anyag, az úgynevezett bioresin. A bioresin egy olyan technológiával készült anyag, amely környezetkímélő, nem mérgező műanyag. Érdekessége még, hogy a nádcukorból előállított plasztik is a csomagolás egyik természetes úton nyert alkotóeleme.

Forrás: Stylelist.com

Egy az egyben: Natalie Portman

7130

Bár néhány héttel ezelőtt a Cotcot vagy-vagy szavazásán a rúzs állt vesztésre a szájfénnyel szemben, azért Natalie Portman elég meggyőzően használja az előbbit. Oké, mondjuk neki alapfelszereltsége a gyönyörű, húsos ajak, úgyhogy bátran használhat sötét (a szaftos szó jut eszembe valamiért) színeket, de jól áll neki a sötétpink, sőt még a határesetnek számító világosabb, élénkebb árnyalat is. Ha utánozni szeretnéd a színésznőt, aki a Black Swan című thrillerrel valószínűleg ismét a figyelem középpontjába került, ugorj a képek alá.

Fotók: JustJared.com