ruhák

Lengén öltözött lányok?

3582

Már sokféle nyári ruhadarabot kielemeztünk - a sarut, a törökbugyit, a balettcipőt -, nem hagyhatjuk ki a sorból a ruhákat sem. Szerencsére idén is hódítanak a hosszú, a rövid és a térdig érő fazonok is, a virágostól egészen a csíkosig. Mivel megannyi szabású és mintájú ruha kering éppen a divatban, most tényleg mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet, hiszen tudjuk, akinek jól áll a térdig érő, annak nem biztos, hogy nyerő a teljesen hosszú szabású. Kellő körültekintéssel kell választani! A levadászott darabot hordhatod saruval, balettcipővel vagy éppen magas sarkúval, minden esetben biztos befutó lesz a szetted!

Összeválogattunk egy galériányi ruhát, találtok benne virágmintásat, pöttyöset, hosszút, rövidet, csíkosat és strandruhát ugyanúgy, mint buliszerkót! A legtöbbnél az árat is feltüntettük, így még ezen a téren is segít eligazodni a galesz, és megkönnyíti a vásárlást! Mindenképpen szerezz be egy lenge és kényelmes ruhát a nyárra, mi már megtettük!

Lenge ruhák itt!

Férfiharisnya szalonnamelltartóval

4006

Újabb képválogatások következnek, ezúttal a divat világából. Az első link alatt a szerzők által legfurcsábbnak ítélt divatcikkeket csodálhatjátok meg (vagy épp szörnyülködhettek, mint jómagam a lenti lila harisnya megpillantásakor), a második alatt pedig a tíz legkreatívabb melltartó-típus látható. Azt hiszem, az utóbbiakból a szalonna a legmerészebb, pláne, ha vega a hölgy hódolója, no meg talán a kóbor kutyákat sem árt kerülni ebben a szerelésben.

 

Könnyékszer, műmellbimbó, sapkakesztyű itt!

Napelemes, aranyhalas és gyémántmelltartó erre található

Mesés gardrób mindenkinek

4760

A szemfülesebbek már bizonyára tudják, hogy mi bizsereg az ujjainkban, mikor leírjuk: mesés gardrób. Persze, hogy Szex és New York és persze, hogy az az enyhén szólva pazar gardrób, amit Carrie kapott. Oké, csak hogy többségünknek nincs olyan Mr Big-je, aki csak úgy azt mondja: "Csináltatok neked egy gardróbot!" Nem is kell. Hogy miért? Mert mi is megcsinálhatjuk magunknak!

Rend a lelke mindennek

Ezzel az állítással kapásból vitatkozhatna bárki, hiszen igenis van úgy, hogy halomba hányva tároljuk a ruháinkat, sőt a cipőnk még véletlenül sem gondosan a párjuk mellé állítva pihennek. Ezt ideig-óráig lehet húzni, mígnem jól felidegesítjük magunkat saját trehányságunkon, mert annyi szent, hogy mindig azt nem találjuk, ami épp kellene. Utólag nem kis macera - és pénz - kiépíteni egy saját bejáratú gardróbot, így valami más alternatíva után kell néznünk. Ha szűkölködünk a kreatív ötletekben, érdemes szétnézni néhány divatblogon, mert ezek a csajszik nemcsak jól öltöznek, hanem ruháikat is szuper stílusosan tárolják. Itt az ideje leszoknunk arról a téves következtetésről, miszerint: ha valami jól néz ki, akkor biztosan drága. Hát nem. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a post, ami a stílusos ruhatárolás iskolapéldája. Szó sincs arról, hogy agyon kell bonyolítani a helyzetet, ezt már az elején tisztáztuk, hiszen nem tartozunk a Park Aveune-n élő unatkozó feleségek táborába, akik még a gardróbban is üveg ajtókat használnak. A már említett blogger csajszi a lehető legegyszerűbben oldotta meg a tárolás kérdését: alumínium váz, papírdobozok, egy polc és egy "lyukacsos" tároló. Úgy tűnik, hogy ma már a ruhatárolás nem egyenlő azzal, hogy a becses darabokat elrejtjük a szekrényben. Ha jobban belegondolunk miért is kellene rejtegetnünk a gönceinket, sőt mi több, az akasztós megoldás már csak azért is hasznos, mert így kész összeállításokat pakolhatunk egy vállfára. Az efféle tárolót már néhány ezer forintért megvásárolhatjuk valamelyik lakberendezési áruházban. Ezzel a stílus-sarok fő elemet ki is pipálhatjuk, hiszen már csak egy szimpla fa asztalkára van szükségünk, amin kedvünk szerint elrendezhetjük a dolgainkat. Ha szeretnénk helytakarékosak lenni, akkor érdemes beszereznünk egy, a képen látható tárolóhoz hasonlót, hiszen az üres résekbe megannyi cuccot bepakolhatunk: borítéktáskát, magazinokat, könyveket, dvd-ket, ékszereket, kozmetikumokat...olvass tovább

Az igazi divatarcok

7924

Egyszerre vicces és hátborzongató Bela Borsodi, a (nyilván magyar származású) osztrák-amerikai művész sorozata, amely egyébként pofonegyszerű ötleten alapszik: hajtogassuk addig a ruhákat, amíg elő nem bukkan az arcuk. A ruhadaraboknak pedig számtalan arca lehet, igazi egyéniség mindegyik, megtaláljuk a sárga dzsekit a gonosz földönkívüli, a fehér inget az ijedt matróz, a farmert a rasztás feka szerepében, de van gót hercegnő, mongol harcos és marcona rendőr is. Egyébként pedig mindenki használja a fantáziáját. A sorozatot a Colordonor blogon találjátok meg összegyűjtve.

Ehető ruhásszekrény! Szerinted?

9007

Emlékeztek az Édes kis semmiségből Cameron Diaz álmára? Egy jó reggelt-orális szex és egy vödör fagyi, amiből valaki kivette a kalóriákat. Mindenkinek elég konkrét elképzelései vannak a tökéletes napról, az enyémben például esetenként igencsak kitüntetett helyet kapnak a fogyasztói társadalom amúgy sokat kárhoztatott rákfenéi: ruhák, shopping, ja és süti. És utána esetleg még egy kis süti.olvass tovább