rihanna

Mit csinálsz Rihanna?

4242

Stílusikonnak számító énekesnő ezúttal túllőtt a célon. A mély dekoltázs oké, sőt azzal is megbékéltünk, hogy a kombiné stílusú topok ellepték a divatpiacot, de ez azért kicsit túlzás. A visszatérésre készülő énekesnő talán ilyen divatöngyilkossággal próbálja felkorbácsolni a média érdeklődését. Mi csak azt kérdeznénk, hogy mikor tűnt el, plusz, hogy miért nem egy feliratos fehér trikót húzott a méregdrága Balmain zakó alá?!

Még több kép itt!

Ennél már nincs rövidebb

4326

Remélem mindenkinek sikerült feldolgozni a rövid haj reneszánszát. Mikor már azt hittük, a rövid hajak nem lesznek rövidebbek, akkor néhány bevállalós celeb csajszi nem egyszerűen olló alá ült be, hanem hajnyíró gép alá tette a fejét. Íme a végeredmény.

Rövid hajjal is nőcisen

Emlékeztek még, hogyan indult a rövid haj divathulláma? Victoria Beckham újszerű vágása, nem szimplán rövid volt: aszimmetrikus és fokozatos. Ezt a fazont nők milliói koppintották le, így hátulról előre fokozatosan hosszabbodó bubiséró jelenség lett. Victoria pedig nem bírt magával, így még jobban felnyíratta hátul, aztán még jobban, végül kikötött a kisfiús pixie sérónál. Mellette, több híresség is megszabadult a hosszú lobonctól: Michelle Williams, Natalie Portman, Keira Knightly és persze a modell ikon Agyness Deyn is egészen rövidre vágott hajzattal pózolt a kifutón (Trapphenciről már nem is beszélve, akit a DM Peace videoklipjében szereplő katonalány ihletett meg.). Sokan már itt hőzöngtek, mondván, hogy a pixie frizura szörnyen egyhangú, nőietlen és amúgy is, miért akar bárki is wash and go sérót? Talán azért, mert megunták az állandó bíbelődést, a hajszárítást és hajvasalást. A wash and go, vagyis mosd meg és menj "filozófia" enyhén szólva népes tábort állított maga mellé. Nincs több macera, csak egy gyors hajmosás, a hajformázókat pedig küldhetjük is a kispadra, élen a hajvasalóval. Ezzel szemben mi a helyzet most?

Az igazi reformerek az ollóval is szembe mentek, hiszen a legtrendibb hajakat már nem ollóval nyisszantják hanem hajnyíróval. Igen, jól hallottátok, még mindig rövidül a frizuradivat. Először Rihannáról láttunk meghökkentő képeket, amiken szinte kopaszra nyírt fejjel pózolt és mint már megszokhattuk, ha egy valaki elkezdi, megy utána a többi bevállalós rövid hajú partizán is: Kate Lanphear, szeretett bloggerünk Karla és Alice Dellal is drasztikus rövidre váltott. Az új fazon mohawk, vagyis mohikán néven vált híressé, lényege, hogy a megszokottnál jóval aszimmetrikusabb vágási mód. Míg a fejtetően egészen hosszú és dúsra hagyott a lobonc, addig oldalt szinte kopasz. Kevésbé drasztikus megoldás, ha ollóval készítik el ezt a frizurát, vagyis a letolt hatás helyett inkább csak rövidre vágott lesz az összkép. Mindegy, hogy melyiket választjuk, lényeg, hogy előtte vértezzük fel magunkat egy jó adag önbizalommal, mert egy ilyen séróval sanszos, hogy mindenki minket bámul majd.

Patrióta manikűr

8005

Az amerikai Függetlenség Napja alkalmából a összeszedtük a “lokálpatrióta manikűr” letéteményeseit. Beyonce és Rihanna is iskolapéldáját szolgáltatják annak, hogyan kell mindenáron demonstrálni hazaszeretetünket, utóbbi az elnökválasztás alkalmából rittyentett annak idején Obama-képeket a kezére. A MAC pár hónappal ezelőtti, Wonder Woman kollekciója tökéletes eszköz volt az amerikai zászló körömre manifesztálásának, de az egyszerű halandók is kacérkodtak az egymásba hullámzó kék-fehér-piros kombinációkkal.

 

Forrás: fashionista.com

Rihanna az Armani új arca

8032

Immár hivatalos: a barbadosi énekesnő, Rihanna lesz az Armani Underwear és az Armani Jeans arca! Korábban a Gucci UNICEF kampányához már fotózták a sztárt, most pedig a szexszimbólumnak számító Megan Foxot váltja az olasz divatház porondján.

Persze Rihannának sem kell a szomszédba mennie szexuális kisugárzásért, mindkét híresség a formás testfelépítéséről és erotikus megjelenéséről is híres, szóval Armani idén is biztosra ment. A hivatalos kampányképek szeptemberben várhatóak.


Szerintetek szerencsés választás volt Rihanna? Vajon képes lesz megugrani a Megan Fox állította mércét?

Rihanna szőke és félmeztelen

8231

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Rihanna lesz az Emporio Armani fehérneműkampányának arca. A Giorgio Armani-brand fiatalosabb vonala mindig az aktuálisan szexszimbólumnak és nagyon felkapottnak számító színészeket, énekeseket kér fel pózolásra, Rihannával pedig tényleg erotikus képsorozatot sikerült összehozniuk.olvass tovább

Felhasználónév:
Jelszó: