ricardo cabello

Nem vagy idegbeteg

5900

Az infarktus közeli állapotok és az idegrohamok sajnos még a munkahelyen sem kímélnek minket, sőt könnyen megeshet, hogy épp ez az a terep, ami a feszkót generálja. Ilyenkor mondjuk felpattanunk a gép elől, és a dohányzó füstös magányában kitépjük az összes hajunkat. Nem, maradjunk csak a számítógép előtt, hiszen egérre feszült ujjaink immáron a teljes megnyugvást jelenthetik.

Ha notórius netezők vagytok, biztosan titeket is szép számmal bombáznak mindenféle linkekkel, amik aztán vagy boldog perceket szereznek, vagy meg sem nyitjátok őket. Mi napi nyolc órában küldözgetünk egymásnak linkeket, és már jól tudjuk, hogy legfrissebb találatunknak ki örülne a legjobban így hát kijelölünk, beillesztünk, és entert ütünk. Zsófi legújabb szerzeményétől hosszú percek óta nem tudunk szabadulni, hiszen egyszerre kreatív és megnyugtató ez az amúgy végtelenül egyszerű program.

Cimboráinkkal rajzolgattunk!

Rajzolni kell, de a "kettes voltam rajzból" ez esetben nem kifogás, ugyanis egerünk segítségével kell mesteri vonalakat kanyarintanunk. Ha ebből állna az egész, minden bizonnyal néhány perc után megunnánk az egészet, és kikapcsolódás gyanánt inkább a Facebookot vizslatnánk, csak hogy a helyzet ennél azért bonyolultabb. Ricardo Cabello alias Mr. doob fejlesztése többről szól sematikus görbéknél és egyeneseknél, már csak azért is mert a pasi grafikusként (is) dolgozik, így hát elég magabiztosan navigál a vonalak erdejében. Harmony nevű - nomen est omen - fejlesztése megannyi lehetőséget rejt, ugyanis tízféle módon húzhatjuk, csavarhatjuk a vonalakat. Kreálhatunk hálót, szalagot, játszadozhatunk körökkel, és manipulálhatunk árnyékolással, de az a legjobb, ha mindezeket ötvözve pattintunk valamit a hófehér "lapra". Kiváló stresszlevezető, semmi szükség stresszlabda szorongatására, gyurmalin kényszeres formálására, hiszen ha kellő odafigyeléssel és fantáziával alkotunk, akár desktopunk éke is lehet az elkészült mű.