premier

Újhold köszönt ránk

5098

Kár lenne tagadni, hogy közületek rengetegen rajonganak az Alkonyat című filmért. Azért felesleges belekezdeni a szabadkozásba, hiszen mikor cikket írtuk a vámpíros mozi főszereplőjéről, csak úgy záporoztak a kommentek: Úúúúú, ahhhh, ohhhh, mééééég!

Óriási hírünk van azoknak, akik rajonganak a filmért: november 16-án a Myspace élőben kapcsolja majd a New moon vörösszőnyegét, így láthatjátok a sok-sok hírességet. Ezeken a neves és túlhájpolt filmes eseményeken, lassacskán már nem is magán az alkotáson van a hangsúly, hanem a sztárok bevonulásán, hiszen láthatjuk, hogy ki mit visel, ki kivel érkezik, ki mennyire készséges a riporterekkel és a rajongókkal... A Myspace nagydobása bizonyára óriási érdeklődést vált majd ki a fanatikus rajongókból, hiszen fanatizmus ide vagy oda, csak keveseknek adatik meg, hogy résztvehessenek az amerikai premieren. Akit kicsit is érdekel a téma, annak érdemes időben felcsúszni a világ egyik legnagyobb közösségi oldalára, hiszen a világ minden tájáról, rajongók milliói teszik majd ugyanezt, és bár az oldal biztosan combos szerverrel rendelkezik, mégis fennáll a veszély, hogy befuccsol a közvetítés.

A premierre hol másutt, mint a film fővárosában, Los Angelesben kerül sor, méghozzá délután hatkor. Figyelembe véve az időeltolódást -mínusz ami kilenc óra- hajnali háromkor érdemes lehuppanni a gép elé. Semmi kétség, hogy ezt csak az teszi majd meg, aki vérbeli Alkonyat rajongó, bár minden bizonnyal az élmény mindenkit kárpótol majd. A legújabb hír szerint, a mozi két főszereplője, Robert Pattinson és Kristen Stewart kéz a kézben jelentek meg Párizsban, így várhatóan a film amerikai premierjén sem titkolják majd, hogy összetartoznak. Akit érdekel, mindenképp pötyögje be az mobilja emlékeztetőjébe, hogy november 17-én hajnali háromkor még ha csipás szemmel is, de követni tudja a jeles eseményt.

Újra szárnyal a nagy A

9048

Kissé rajzfilmbékaszerű arcáról, hatalmas szájáról és jellegzetes kígyómozgásáról Steven Tylert bármikor, ezer közül is felismernénk. Gondolnánk, hogy már 64 éves? És azt, hogy az Aerosmith is már 42 éve dübörög?

olvass tovább