pizsama

Pizsi party

2643

Itt a tél, a hideg és a karácsony, a fürdőruhákat a fiók aljában süllyesztettük, de azért a fehérneműkről és a pizsamákról nem szabad megfeledkezni! A téli hónapokban sokkal több időt töltünk a jó meleg lakásban az ágyban a tévé előtt heverészve, ezekhez az ágyban töltött órákhoz szeretnénk ajánlani kényelmes és trendi összeállításokat. De a galériában találhattok olyan szetteket is, amelyeket barátotok ajándékozhat nektek karácsonyra, vagy éppen vehetünk magunknak is, meglepve ezzel kedvesünket!

Klikk!

Csizmában az ágyban

4975

Míg nyáron egy bugyi is elég az alváshoz, sőt ha éppen úgy tartja kedvünk, akkor még az sem szükségeltetik, addig télen már nem árt egy jó meleg pamutból készült pizsama. Egy magára kicsit is adó nő nem az ezeréves kinyúlt reklámpólóban bújik be a párja mellé. Persze nem azt mondjuk, hogy folyton csupacsipke csodákban térjünk nyugovóra, de egy hozzánk passzoló, kedves pamutpizsi mindenkinek elkel.

Már tavaly is készítettünk nektek egy anyagot pizsamákról, de akkor inkább csábosabb darabok kerültek a galériába, most inkább praktikusabbakat szedtünk össze. Az éjjeli szettek létjogosultságát mi sem mutatja jobban, hogy a 2009-es tavasz-nyári Dolce & Gabbana kollekcióban napközbeni viseletként kaptak helyet szatén ingszabású darabok, és az ifjú magyar tervező, Hansági Kriszta is a pizsamákból inspirálódott.

Pizsamákért klikk ide!

A két pizsama nagyhatalomtól, a Woman's és a Victoria's Secrettől válogattunk darabokat. Találtok hosszú nadrággal és hosszú ujjú felsőket, de forrónacira emlékeztető sortokat is. Nekünk a kedvencünk a kezeslábas, hiszen ebben biztosan nem fázik meg a derekad, az egyetlen problémánk, hogy husszú szárral készült változatot nem találtunk belőle. A márkák természetesen az éjjeli ruhák mellett kiegészítőket is kínálnak, amelyek színben, mintában vagy éppen díszítésben harmonizálnak.