pasztell

Mentazöld és babakék

7636

A tavaszi színpalettán előkelő helyet foglalnak el a visszafogott, fehér és pasztellárnyalatok. Míg a szemhéjukat és szájukat élénkre színezik a sztárok, addig körmeiket inkább visszafogott színekkel festik.

Eva Mendes és Alexa Chungolvass tovább

A napra lehet...

8199

Múlt héten bemutattuk az öt, általunk legjobbnak ítélt trendirányzatot. Említettük a fekete-fehéret is, de szerencsére az idei felhozatal dúskál a szebbnél szebb színekben. Továbbra marad a fekete, barna, szürke elévülhetetlen őszi triumvirátusa, de felbukkan a narancs, a zöld, is. Ezeken kívül kipécéztünk négy színtrendet, melyek szerintünk új élettel töltik meg majd az üzletek kínálatát. Szóval semmi komorság, a színhalmozás nyár után is marad!

A kék minden mennyiségben és rengeteg formában köszön vissza a következő hónapokban. A királykék, a türkiz, az éjsötétkék mind meghatározó szerepet töltenek be az eljövő szezonban. Játszhatunk a fényes felületű anyagokkal, illetve többféle árnyalatot is keverhetünk egy öltözéken belül. A kék szinte mindenkinek jól áll, ha beszerzünk egy vibráló téli kabátot ebből a színből, tuti, hogy nem maradunk észrevétlenek, másrészt a szürke, esős napokat máris szebben indíthatjuk egy élénk színű felöltővel. Egyrészes ruhák, háromnegyedes nadrágok pompásan mutatnak kékben, valamint (mű)selyem anyagokból elkészítve.

Gucci, Jil Sanderolvass tovább