pólók

Hello pólók

4868

A Use és a Coca Cola Light április 6 és május 31. között kreatív tervezési versenyre hívott mindenkit, aki ki szerette volna magát próbálni a divattervezés területén. Még a játék előtt informáltunk titeket az akcióról, majd egy sajtóreggeli során mi is kipróbálhattuk az online póló tervező felületet, és ekkor csodálhattunk meg az első magyarországi limitált szériás designer palackot is, amit a Use tervezőcsapata álmodott meg.

Júniusban aztán a nyertesek névsorát is megismertettük veletek, a csapatnak több ezer terv közül kellett kiválasztani stílusonként azt a három-három tervet, ami a tizenöt darabos kollekciót alkotja majd. Nagyon boldogok voltunk mikor megtudtuk, hogy a mi Ritánk is bekerült a tizenöt nyertes közé, az Avantgarde stílusú felsők egyike az ő műve. A győztes tervek készítői öt saját tervezésű felsővel és egy-egy Use vásárlási utalvánnyal lettek gazdagabbak.

A Hello you kollekció darabjaiért klikk ide!

A héten a kampány elérkezett a finishbe, ettől a héttől a Mono Fashionben kaphatóak a pólók. Csütörtökön egy sajtóreggeli keretében csodálhattuk meg a kreációkat. Dupla örömmel mentünk, én írni az eseményről, Rita pedig válaszolni a többi portál kíváncsi újságírójának. "Mindenkinek van olyan ruhadarabja amiben a legjobban érzi magát, mert önazonos vagy mert kényelmes. Ez a felső így született meg, teljes mértékben a saját ízlésvilágom. Azt pedig mondonom sem kell, hogy baromi jó érzés tudni azt, hogy lesznek lányok akik az én pólómban találják meg az önkifejezést, a kényelmet, vagy szimplán a divatot."olvass tovább