párkapcsolat

Hűtlen biszex

668

A legjobb barátnőmet átvágja a barátja, 2 éve mellette párhuzamosan egy másik kapcsolatot folytat ráadásul egy férfival. Igen, a srác biszexuális. A barátnőm ennek ellenére folytatja vele a kapcsolatot. Én ezt nem tudom tolerálni és elfogadni és ezért a barátnőm engem menesztett. Nem tudom végignézni, hogy ennyire naív legyen és lealázza magát az egész világ előtt. Mit tegyek? Nem szeretném elveszíteni, nagyon hiányzik.

Kérdezz te is! info_kukac_cotcot_pont_hu

Mitől válsz meg a párkapcsolatban?

1471

Ha két ember összebútorozik, akkor kompromisszumokat kell kötni, ami a szokásokat illeti, melyekből később fantasztikus közös szokások is kialakulhatnak vagy épp lemondásra kerülnek. Ez utóbbi miatt néha elég kellemetlen és szívfájdító döntéseket kell hoznunk.

Lakás kérdés

Ha az a szituáció van, hogy mindketten lakással rendelkezünk, előbb-utóbb rendezni kell, ki kihez költözzön. Ez lemondással jár, hiszen feleslegesen nem szívesen tartunk fenn egy lakást, így az vagy kiadásra, vagy eladásra kerül. Attól függ, hogyan állunk egymással és mennyire kötelezzük el magunkat a másikkal. Ha egymás lakását választjuk, és nem egy újba költözünk - az új közös otthon lenne a legalkalmasabb az együttélésre - szembe kell néznünk mindkettőnk exeinek holmijaival, de nem csak ezzel. Mindenkinek megvannak már a maga szokásai, mindenki használja már valahogy a lakását, nehéz ebbe befogadni valakit, de beilleszkedni is az. Sose érzed igazán a tiednek - vagy legalábbis sok időnek kell eltelnie addig. olvass tovább

Korkülönbséges kapcsolatok

1760

Szerintem nincs olyan lány, aki életében egyszer ne keveredett volna ilyen vagy olyan kapcsolatba nála jóval idősebb pasival, persze ez attól is függ, mit tartunk jóval idősebbnek. Én 17 évesen szerettem bele egy 26 éves srácba. Anyáék nem nézték jó szemmel, soknak tartották azt a 9 év korkülönbséget (ami, mint fél év után kiderült, tényleg sok volt), de soha nem szóltak bele a dolgaimba, így ezt is csak utólag, a kapcsolat végével vallották be nekem.

Fiatal lányok – idős pasasok

A lányok sok okból szeretnek bele az idősebb srácokba, általában az anyagi biztonság szerepel az okok között és az, hogy az idősebb férfira fel lehet nézni. Sokszor az is közrejátszik, hogy a fiúk később érnek, és az azonos korú srácokkal még nem lehet szót érteni, mert annyira gyerekek. Egy tizenéves lány sokkal felnőttebb, mint egy tizenéves fiú.

A fiatalabb lányokat kedvelő, idősödő, gazdag férfira nagyszerű példa a Forma1-ből ismert olasz üzletember Flavio Briatore, akinek olyan csodás és fiatal nőkkel volt kapcsolata, mint például Heidi Klum vagy éppen a párductestű Naomi Campbell. A férfiaknak legyezi a hiúságát, hogy egy csinos, fiatal lánnyal villoghatnak, az okokba vagy nem gondolnak bele, vagy inkább nem akarnak belegondolni. Mindenkinek egyszerűbb így. Nem tudom elítélni őket, hiszen ki ne szeretné jobban a friss kenyeret, mint a 3 naposat (mielőtt még mindenki felmordulna, ezt egy hímnemű szájából kölcsönöztem), a fiatal lányokat pedig erkölcsileg felmenti a szerelem és a tapasztalatlanság. Az idősebb férfi aztán az orránál fogva vezetheti a lányt, aki felnéz rá, és általában fülig szerelmes. Talán azért sem tart sokáig a legtöbb ilyen kapcsolat, mert egy egészséges önérzettel bíró nő ezt azért nem hagyja sokáig.olvass tovább