orális szex

A szex vajon mi?

6674

„Na, és? Sor került már rá? Tudod! Szexeltetek?” Mit mond erre az ember lánya? Igen, mert már túl vagyunk néhány telefonszexen és webcamon keresztül történő élvezeten. Vagy nem, mert ez nem számít szexnek, viszont a körülmények nem tették lehetővé, hogy máshogy is birtokba vegye a testem? Most akkor sor került már rá, vagy nem?

A szex a test utódok létrehozására irányuló törekvése. Minden olyan érzés, illetve közvetlen erre irányuló tevékenység, amelynek célja a faj fenntartása a jövő generációja által. Aham, akkor olvassunk kicsit tovább. A szex a test egyik élvezetforrása is az evéssel együtt, amelynek nem feltétlen az utódnemzés a célja. Az viszont nincs sem a Magyar Értelmező Kéziszótárban, sem egyéb definíciógyűjteményekben leírva, hogy melyik az a momentum, amikor már szexről beszélhetünk.olvass tovább

Szájba "elmenni" tilos!

8584

Ebbe a képbe futottunk bele egy népszerű Tumblr blogon. Fogalmunk sincs, honnan származik, de hitelesnek tűnik - az utánozhatatlanul erőltetett nyelvhasználat és persze a teljesen életszerűtlen tartalom lévén. Ez elvileg egy Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott plakát, amely az arra érdemes intézményekben - bőrgyógyászat és nemibeteg-gondozó? - az orális szex helyes protokolljára, illetve a mulasztás veszélyeire hívja fel a figyelmet. Az csupán apró szépséghiba, hogy ilyen minisztérium jelenleg nem létezik: lehet, hogy a kép régen készült. Mindenesetre nem tűnik Photoshop-munkának. Nézzük tehát, mire figyelmeztet bennünket az állam, ha úgy döntünk, orális szexre adjuk a fejünket!

  • Tilos a fogmosás előtte 1,5 órával!
  • Ne okozz sérülést partnered nemi szervén (heteroszexuális kapcsolatban a férfi vágja le a körmét, mielőtt női partneréhez nyúl)! (Most vagy arról van szó, hogy a leszbikusok nyugodtan nyomhatják gigantikus műkörmökkel is, nem lesz baj, vagy arról, hogy a nő-nő felállás létjogosultságát nem ismeri el az állam.)
  • Nyisd ki a szemed! Nézd meg partnered nemi szervét! Ha piros folt, oda nem illő kinövés vagy seb van partnered nemi szervén, akkor ne csináld!
  • Sosem szabad "elmenni" a partnered szájába. Ha mégis megtörtént, a váladékot ki kell köpni! (Ezt most halljuk először: vajon milyen bajt okozhat a lenyelt sperma? Vagy ez pusztán erkölcsi kérdés? Mindenestre cuki a szemérmes idézőjel-használat: "elmenni", mármint nem a boltba, ha értitek, hogy mondom.)
  • A mélytoroktechnika sérülést okoz és kizárólag óvszerrel ajánlott! (Miért, óvszerrel nem okoz sérülést? Egyébként milyen sérülésre gondolnak a fulladáson kívül?)
  • A legnagyobb biztonságot az óvszer használata jelenti! (Meg a legnagyobb furcsaságot is, ha már itt tartunk.)

Hát ezek "a védekezés minimum szabályai". Ha valaki kíváncsiságból kipróbálja a dolgot úgy, hogy betartja egyszerre mindet, könyörgünk, ossza meg velünk az élményt!

Ha nyár, akkor orális szex!

9419

Úgy tűnik, a szexuális segédeszközök és szakértőnk tanácsai sokakat inspiráltak arra, hogy feltegyék a bennük motoszkáló kérdéseket, hiszen szép számmal érkeznek az érdeklődő e-mailek a postaládánkba. A jelek szerint a nyár az orális gyönyörök időszaka, ugyanis feltűnően sok ilyen tárgyú levél érkezett. Úgy döntöttünk hát, hogy ezúttal ezt a témát feszegetjük szakértőnkkel.
olvass tovább

Megnyílt az Orális Szexművészeti Iskola!

9534

Úgy tűnik, az oroszok nemcsak a vodkafogyasztásban menők, hanem az orális szexben is – vagy legalábbis törekednek rá, ugyanis a nyáron Moszkvában megnyílt, és azóta is teljes gőzzel működik az Orális Szexművészeti Iskola. A műintézmény azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy egy intenzív tanfolyam keretében tökélyre fejleszti hallgatói szexuális készségeit az orális örömök terén.olvass tovább