nyereményjáték

Cotcot Restyling Újratöltve – játékszabályok

8556

A nyereményjáték során a Random.org segítségével kisorsolunk egy szerencsést, aki smink- és stílustanácsadással egybekötött divatfotózáson vesz részt, melyben a TermészetesenTe csapata lesz a segítségünkre.
A nyereményjátékban csak az vehet részt, aki az itt felsorolt feltételeket elfogadja, és a Cotcot Facebook oldalán lájkolja az erre vonatkozó posztot. A vonatkozó Facebook-poszt lájkolásával a résztvevők elismerik, hogy az alábbi játékszabályokat ismerik és elfogadják.

  • Az átalakítás csajos téma, a nyereményjátékon csak nők vehetnek részt.
  • A nyereményjátékban a Cotcot.hu szerkesztői, újságírói és családtagjaik nem vehetnek részt!
  • A játék nyereménye egy sminktanácsadással és stílustanácsadással egybekötött divatfotózás. A nyertesnek minden egyéb költséget (utazás, étel, stb.) magának kell állnia.
  • A játék nyertesének még a fotózás előtt meg kell adnia a méreteit (magasság, mell-derék-csípő méret, konfekció méret, melltartóméret, cipőméret, súly) és küldenie kell egy egészalakos fényképet, hogy a stáb fel tudjon készülni.
  • A játék nyertesének igazodnia kell a stábhoz a fotózás időpontjának kiválasztásánál. A nyertes több fix időpont közül választhat majd, a fotózást nem mondhatja le, nem teheti át más időpontra. Ha valami miatt mégsem jön össze, akkor újra sorsolunk.
  • A nyertesnek vállalnia kell, hogy a fotózás alatt készült werkvideó, képek (köztük a smink nélküli kép is) és cikkek egyrészt megjelennek a Cotcot.hu oldalon, másrészt a stáb tagjai is feltöltik azokat a saját honlapjukra, blogjukra.
  • A játék nyertese felelős a fotózáson ráadott ruhák és kiegészítők épségéért, az általa okozott anyagi kárt neki kell megtérítenie.
  • A játék nyertesének a fotózás teljes időtartama alatt (körülbelül 3 óra) a fotózás helyszínén kell tartózkodnia.
  • A nyertesnek a fotózáson alá kell írnia egy szerződést, amely a fenti pontokat tartalmazza.

Cotcot Restyling Újratöltve!

8557

Te is arra vágysz, hogy a legjobb formádat hozd és gyönyörűnek lásd magad, de mindezt lehetőleg úgy, hogy ne kelts mesterkélt hatást? A TermészetesenTe csapata hisz abban, hogy ez a fajta természetes szépség minden nőben benne rejlik, csak néha szükség van némi szakértői segítségre ahhoz, hogy felszínre kerüljön. Ha te is szeretnéd megtudni, mi rejlik benned, nincs más dolgod, mint játszani velünk és bízni Fortunában. Újra meghirdetjük ugyanis a szép emlékű Cotcot Restylingot.olvass tovább

A Lay's emeli a tétet! (x)

9402

A Lay's újabb tüzes pillanatokat okoz a csípős ízek kedvelőinek, hiszen a Chili&Lime után megjelent a markánsabb ízvilágot képviselő Piri Piri és az igazán ütős Wasabi is. Ez az ízorgia nemcsak Lola és Brasch Bence ízlelőbimbóit sokkolja le, hanem bárkiét, aki megkóstolja, és ez az érzés bizony az arcra is kiül.

Most megmutathatod, hogy belőled mit hoznak ki a tüzes ízek: küldj egy fotót a kóstolás előtti és utáni őrületes pillanatodról és nyerj. A résztvevők között naponta kisorsolnak

egy karton Lay's Strong chipset, hetente pedig egy Nexus 7 táblagépet. Ha pedig meghódítod a közönség szívét, és a te fotódra szavaznak a legtöbben, esélyt kapsz egy saját, profi reklámfilmre. Mire vársz még? Éld át te is a Lay's Strong típusú találkozást!olvass tovább