nyár

Készülj a bikiniszezonra

1017

 Találtunk egy-két igazán jó eszközt, ami felkészít minket a nyárra. Nem ér nevetni!

Szájvákuum

Ez az egyszerűen használható kéziszivattyú két hét alatt csábossá és kicsattanóvá teszi az ajkaidat. Nem kell sebész, nem kell kontúr, csak a szájvákuum. Az ajakszivattyú rendszeres használatától telítetté válik az ajkad, és vérvörös színe lesz. Persze, hiszen kiszívod konkrétan.

Testbarnító festék

A melengető, energiával feltöltő napfürdőzésnek véget kell vetni! Itt a garantáltan UV-mentes, de ki tudja milyen kemikáliákat tartalmazó barnító festés. Vagy barnító zuhany. A nap károsító hatásai miatt dolgozta ki egy ausztrál cég a legmagasabb igényeknek is megfelelő forradalmian új technológiát. Egy barnítófolyadékkal körbespriccelnek, állítólag nem folyik, nem lesz foltos a bőröd utána, és garantáltan bőrbarát. Aha, persze.

Hipoxytrainer

A cellulitiszkezelés új dimenziójaként reklámozzák a zsírégető edzést és célzott vákuumkezelést. A Hypoxi elv alapja egy derékig takaró vákuumkamra és egy ebbe épített szobabicikli. Vákuumban végzett, nehezített kerékpározás, a combok és a hátsó fogyasztására, formálására. Mit nekünk bringázás a Margit-szigeten, hipoxyra fel. Se! Inkább gyere a Criticall Mass-re!

Mindennek ellenére mi a cotcot chick-ek még mindig jobban szeretjük a szájfényt, a haladó biciklit, az egészséges táplálkozást és a masszázst.

Fesztivál körkép

1416

Közeledik a fesztiválidőszak. Hogy ez mit jelent? Június végétől augusztus végéig minden napra van programod, hát azt. Persze, csak ha rendelkezel elég szabadidővel, nem dolgozol, az összes vizsgádat letudtad, nincs egy darab UV-d sem, nyaralni sem akarsz menni, és pénzed is van mulatni. Akkor abszolválhatod. Mi csak szemezgetünk.

VOLT, van és lesz

Eső, mindenképpen 2008. július 2-3-4-5-én, Sopronban. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy gondoljuk, hogy a VOLT egy igazi gumicsizmás fesztivál. De ez senkit nem érdekel, csak ezért nem fogjuk kihagyni! Esőkabátot vigyél, ha nem viszel sem ázol meg, mert rendszeresen osztogatnak. Ne légy elbizakodott, ha kánikula van és egy csepp felhő sincs, eső akkor is lesz a Lővér kempingben, és a fesztivál is ott lesz. Tizenhárom éve VOLT, de azóta minden évben. Idén nem kisebb nevekkel, mint Manu Chao, The Offspring, Cypress Hill, Nauvelle Vague, Clawfinger. És sorolnánk tovább, de itt a fesztiválnaptár. Már ez a fesztivál is multikulturális, úgyhogy a zenei élmények mellett, érdekes beszélgetéseket és off-programokat is találsz. Hogy miért jó Sopron? Mert szép, valahogy nyitottabbak az ott lévők, hihetetlen gasztronómiai utazást nyújt a város és a környék sem smafu. Ha unnád a fesztivált, akkor bakancs és irány a Lővérek!

A Balaton hangjai

A tavaly debütált balatoni fesztivál, a kedvenc táborozós helyünkön, Zamárdiban lesz, a szabadstrandon, persze nem szabadon, de szabadban és a leghúzósabb jegyárakkal, de ugyanígy a legkiválóbb felhozatallal. Mármint, ha 1998-at írnánk, akkor ez helytálló is lenne, mert akkor még nagy dolog lett volna a Fat Boy Slim..., de mára már azt is kétségbe vonjuk, hogy létezik még a formció. Ezek szerint igen. Tehát 2008. július 10-11-12-13-án ott a helyünk, hiszen a hangulat hamisíthatatlan. Vízpart - gyönyörű - nyugágyak, koktélok, símogató szellő és zene, ami azért dübörög. Az említett húzónéven kívül azért lesznek érdekességek, még a Massive Attack-en kívül is. Itt lesz Goldfrapp - akik egyszer már visszamondták a murit a Szigeten -, Mylo, Jose Padilla, Nicola Conte és James Holden, az ifjú brit DJ tehetségének talán legjobb mérőfoka, hogy az elmúlt években olyan sztárok kérték fel remixmunkákra, mint Madonna, Britney Spears vagy a Depeche Mode. Csendben meghúzódva azonban kihagyhatatlan nevek vannak, olyanok mint Krakty Kuts, a Re:jazz vagy éppen Frederico Aubele. Érdemes odafigyelni a nem húzónevekre, mert az itthon kevésbé ismert nevek igazi világsztárok jobb helyeken.olvass tovább

Hagyd otthon a folyásod

1547

A vírusok, a baktériumok, és a gombák is jól érzik magukat mellettünk és rajtunk, nyáron a strandon. Ha egy igazi vízicsibe vagy, és csak akkor jössz ki a vízből, ha már kiázott a bőröd és ezt követően is hagyod csak úgy meg-, és kiszáradni, akkor sokkal nagyobb veszélynek teszed ki a bőrödet, mint gondolnád. A legfontosabb és legelemibb, amit a strandolók tetemes része nem tart be, hogy vízbecsobbanás előtt tessék lezuhanyozni, és miután kijössz, akkor is! Számtalan kórokozó eltávozik a zuhanyzás során a testedről, talpadról, ha igazán jó fej vagy, akkor ezt antibakteriális tusfürdővel teszed!

Papucs!

Nem kérdés ugye, hogy miért legyen nálad strandpapucs - neve is van -, mert ezzel nem lépsz bele mindenféle szemölcsbe, gombába. Igen, a szemölcs a leggyakrabban terjedő strandbetegség. Általában nem kezeltetik, hagyják, hogy elmúljon, és magasról tesznek is rá, hogy szemölcsük van, így bizony a strandra is kiviszik. Jó fejek, nem? Nos, te ne legyél, ha fertőző betegséged van, légyszi ne menj még kánikulában se uszodába, strandra!olvass tovább

UV, de nem utóvizsga... veszélyesebb

1557

Ultramagas! Ellenőrizd minden nap!

General Midi

1562

Iszonyú tempóban nyitottam ki a sajtóanyagot, amikor megérkezett a postaládámba a legújabb Ninjabreakz.com hírlevél. Őrülten örültem! Nos, veletek is megosztjuk a nagy hírt, de nem beszélünk sokat arról, hogy ki is ez, csak egy kedves barátunk találkozását interpretáljuk vele. 

Slampoetry-s Id sztorizgat: „General Midivel a születésnapi buliján sikerült először találkoznom, miután átvergődtünk a bárpult előtt föltorlódott hipervidám és valószínűtlenül szomjas baráti tömegen, és „happy fucking birthday, Paul!" felkiáltással átadtam neki a kissé viharvert üveg Unicumot, amit széles vigyorral és ez-meg-ki–nézéssel honorált. Az italt egy biciklistáskában hordtam előtte egy hétig, és a brightoni homok meg a villáskulcs együttes mechanikai hatása erősen vintage kinézetet kölcsönzött neki, mire boldog tulajdonosához került Camdenben. Midi szerencsére csak a szettje után kortyolt bele a nyugati embert mindig próbára tevő hungarikumba, és akkor is két bőséges húzás után már csak Sean nevű ír haverját traktálta vele, akit később egy partvisnyél és egy útterelést jelző tábla segítségével kellett kipecáznunk a Camden Lock csatornából, ahol megmerítkezett: a tábla szerepe a mentőakcióban máig sem világos. Az egészen biztos, hogy a House of Funk alatt pezsgőt egyensúlyozva táncoltunk egész közel két lusta szemmozgású jamaikai modell bokszához, és tán a Bass Rockerz is megvolt, de a tények csúnya torzítása volna, hogy a masszívan partiképes General Midi diszkográfia többi darabját is felismertem a vidám forgatagban, hm. Paul, mint most már tudom, Crossman nemcsak a diverted traffic táblával bánik jól, de a lemezjátszók mögött is egy parkettzúzó állat, és bárcsak beleállna egy olyan ős-break félórába a Mokkában is, mint a szülinapján. Az unikumot lesz, aki állja.“

Tehát, akkor mi is a teendő? Június 28-án irány a Hajógyári-sziget, egész pontosan a Mokkacuka, ahol ismét NINJABREAKZ buli lesz!