nubu

Új ruhát kaptok!

4128

Korábban bemutattuk nektek a Nubu nevű magyar márka showroomját, aztán pedig játszani hívtunk titeket. A cikkel és a márkával kapcsolatban kellett négy nagyon egyszerű kérdésre válaszolnotok, és négy csodaszép Nubu darabot nyerhettetek.

A kérdések egyszerűségét az is mutatja, hogy két hét alatt több, mint ötszáz helyes megfejtés érkezett. Ahogyan ígértük június 24-én kisorsoltuk a négy nyertes nevét.

A vajszínű kardigánt Vincze Viktória vitte el, a kék kabátka Tábori Míráé lett, a rózsaszínes ruhácskát Kiss Gwendolin nyeret meg, míg a fehér ruhát Faragó Szilvia. Gratulálunk a nyerteseknek!

Kitavaszodott a Monoban

5861

Több minden is jelzi a hazai márkák legismertebb gyűjtőhelyén, a Mono Fashionben, hogy beköszöntött a tavasz - megérkeztek az új kollekciók, és kivirult a kirakat is...

Nubu 2010 tavasz-nyár

Már kapható a Mono Fashionben az üzlet sajá tmárkás kollekciója, a Nubu. A galériában a 2010-es tavasz-nyári Nubu szerelésekből láthattok ízelítőt. A márka ezúttal is megmaradt a visszafogott színhasználatnál és a minimalista, de kényelmes szabásoknál, ami már-már kezd a Nubu védjegyévé válni. Már az ízelítőként kapott tizenkét fotóból is kiderül, hogy a Nubu gyűjteményben megtaláljuk az összes nyári, divatos alapdarabot, mint például leggings-et, törökbugyit, hosszú ruhát és pántos felsőket.

2010-es tavasz-nyári Nubu darabokért katt ide!

Kirakat k e p p módra

Akik sűrűn járnak az üzlet felé, azok biztosan észre vették már, hogy kivirult a kirakat - a próbababák mellé egy bringa és instant növénykék kerültek. A bolt arculatát meghatározó vitrineket a k e p p showroomos lányok álmodták meg, és készítették el. A két tér hétről hétre folyamatosan változik majd - mesélte Tomcsányi Dóra -, ahogyan tavaszodik úgy zöldül ki majd egyre jobban a kirakat is. A galériában megnézhetitek a lányokat alkotás közben, és persze a végeredményt is!olvass tovább

-30% a Mono Fashionben

6270

Magyar tervező kis szériás modelljei 30%-kal olcsóbban? Igen! Két héttel a Stylewalker Night után, ahol 20% kedvezménnyel vásárolhatták meg a designbarangolók a Mono Fashion darabjait, júniusban újabb akcióval csábít mindenkit a magyar divattervezők gyűjtőhelye.

Az egyik vezető női magazin "happy day" programjának júniusi akciójához a Mono Fashion is csatlakozott, így június 11-én és 12-én 30 százalékkal kedvezményesebben érhetőek el az üzletben a hazai tervezők kollekciói. A kedvezményre jogosító kupon megtalálható az Elle magazin júniusi számában. Nem kell mást tenni, mint megvásárolni az újságot, a két nap valamelyikén a kártyával együtt betérni a Mono Fashionbe, és a kiválasztott darab 30%-kal kedvezőbben vásárolható meg.

A képek között ízelítő látható a Mono Fashion saját márkájának, a Nubunak a 2010-es tavasz-nyári kollekciójából, ami a kijelölt két napon, a többi márkához hasonlóan 30%-kal kedvezményesebben vihető el.

Mono Fashion
1054 Bp, Kossuth Lajos u. 20.
Tel.: 317 7789
+36 20 772 52 73

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-20:00
Sz: 10:00-18:00

Part, buli, divat

6513

Ha nem is ebben a sorrendben, de minden adott volt az élményhez múlthéten, amikor a Mono Fashion csapata birtokba vette a siófoki Coke Clubot. A homokos parton tartott  divatbemutatót kortárstánc-előadással és bulival spékelték meg a szervezők.

olvass tovább

A drótszoba menő

6901

A Mono Fashion és a 4szoba.hu közös pályázattal buzdította az ország térrendező stílusmunkásait, hogy tervezzenek jobbnál jobb kirakatokat a Mono Fashion saját márkája, a NUBU home kollekció darabjainak felhasználásával. Az öt kiválasztott pályaművet kézzel fogható formában október 4-8. között láthatták az arra járók a Mono Fashion kirakatában.  A legjobban tetsző installációra a Facebookon lehetett szavazni az alkalmi kirakatrendezők közül választva. Tegnap este pedig sor került az ünnepélyes díjátadóra is, ahol a drótból készült fürdőszoba kiötlője, Medveczky Dóra átvehette az év enteriőrstylistjának járó díjat: egy milánói utat az iSaloni szakmai kiállításra.

Medveczky Dóra drótszobája (fotó: Glódi Balázs)olvass tovább