natalia vodianova

Képeslap helyett képesbugyit!

6542

Alighogy beszámolhattunk Stella McCartney sikeréről, miszerint a londoni olimpia kreatív igazgatóját tisztelhetjük személyében, máris itt a legújabb dobása. Újabban a saját kollekciója és az Adidas by Stella McCartney sportos ruházata mellett fehérneműk tervezésére is adta a fejét.

olvass tovább

Dívák ajakrúzsa

7605

A Guerlain egy különleges rúzzsal örvendezteti meg a nőket most, hogy valóban ránk köszöntött a tavasz. Hogy valóban visszatérjen az életkedvünk, a kozmetikumcég káprázatos színpalettát állított össze, hogy legyen miből válogatnunk.

A Rouge Automatique azonban nemcsak attól érdekes, hogy széles színskála áll a rendelkezésünkre. A csomagolását egy 1936-os ajakrúzs inspirálta. A végeredmény egy aranyszínű, nagyon sikkes és glamúros, art deco stílusú kencefice lett. Az aranycsomagolás geometrikus formája tökéletesen visszaadja a 30-as évek „modernkedő” stílusát, de a benne rejlő krémes rúzsok is legalább annyira felidézik a hollywoodi dívák tündöklést. Az is az új Guerlain kozmetikum mellett szól a csillogó külcsínen kívül, hogy extrakönnyű viselet, és használata nemcsak szebbé teszi a nőket, de az ajkaikat is hidratálja. A különleges „csavaros” megoldásnak köszönhetően pedig bárki, bármikor és bárhol képes egy kézzel is könnyedén kifesteni magát, márpedig a praktikusság manapság az egyik legfontosabb szempont a rohanó világ elfoglalt nőjének életében.

olvass tovább