muffin

Mindent bele!

6236

Néhány éve magával ragadott engem is a ’muffinőrület’, és mindenféle süteményes könyvet összevettem, valamint letöltöttem sok-sok muffin receptjét a netről. A hamar igen közkedvelt süteménnyé lett muffin sokakat rabul ejt egyszerűségével és azzal a változatossággal, amit bele lehet csempészni a receptekbe. Rendkívül könnyű és gyors elkészítése mellett további előnye más süteményekkel szemben, hogy nehéz elrontani, így a konyhában zöldfülűeknek is ajánlott. Jómagam is ezért kezdtem a sütés művészetét ezzel a csodasütivel, és elmondhatom, nem is vallottam kudarcot egyszer sem. Mostanság minden vendéget muffinnal kényeztetek, és persze az egész családot magammal rántottam a kísérletezésbe.

Írtunk már erről a témáról több viszonylatban is, mivel az egyik legegyszerűbben elkészíthető süteményről van szó. Engedjétek meg, hogy most az én kedvenc muffinjaim receptjét mutassam be, hisz a hosszas kísérletezések során megtaláltam a dobogós sütiket.olvass tovább

Egy falatnyi mámor

9164

Tetszetősek, finomak és megszámlálhatatlanul sok változat készíthető belőlük a sóstól az ajkakat szabályosan összeragasztó édesekig.
A muffinokról beszélünk, melyek alig néhány év alatt a hazai konyhákban is előkelő helyet vívtak ki maguknak, hiszen a legtöbb fajtájuk könnyen és gyorsan kivitelezhető, kezdők is nyugodtan próbálkozhatnak velük.
Mi most három édesebb, a szürke téli napokon a kedvünket felvidító muffin receptjét gyűjtöttünk össze, melyek az ünnepi finomságok közt is megállják a helyüket.olvass tovább