mono fashion

Masnik a Monóban

3176

A Mono Fashionben hónapról hónapra bemutatkozik egy-egy feltörekvő, tehetséges tervező. Februárban ő nem más, mint a szemtelenül fiatal Cseh Évi.

A különböző fotókból, amelyeket folyamatosan kapunk a Mono Fashionben hónapról hónapra bemutatkozó designerek ruháiról, azt kell megállapítanunk, hogy a magyar tervezők ma már simán felvehetik a versenyit stílusban, minőségben és kivitelezésben is a külföldiekkel. Cseh Évi darabjai is pont ilyenek, aki a tervezés mellett stylistként is dolgozik, éppen ezért az a célja, hogy ruhái jól illeszkedjenek az alapdarabokhoz, de mégis adjanak valami pluszt viselőinek.

Cseh Évi ruhái az őszi-téli szezonnak megfelelő színekben és anyagokkal készültek az aktuális trendeket figyelembe véve. Évről évre hódítanak a masnik - erről korábban már írtunk -, nem csoda tehát, ha Cseh Évi gyűjteményében nagy szerepet kaptak.

Évi így jellemzi a kollekcióját: „A kollekciómnál fontosnak találtam, hogy az őszi-téli hideghez megfelelő vastagságú anyagokat és modelleket válasszak; ilyen vastag pamut, a bélelt mellény vagy a dzseki. A színeket is az évszaknak megfelelő tónusokban állítottam össze, és természetesen a divatszíneket, például a szürkét és a bordót is figyelembe vettem.“

Minden egyes általa tervezett darabnak van valamilyen különleges jegye, a szabásban, a kidolgozásban, az anyagpárosításban, a színekben vagy a formákban. A kollekció darabjai egyébként két csoportba sorolhatóak, az egyik a sötét színvilágot képviseli, és inkább alternatív jellegű, míg a másikra csoportba tartozókra az egyszerűbb vonalvezetés jellemző - ez utóbbi egyébként a Retrockban kapható.

Cseh Évi kollekciójának minden egyes darabja fiatalos, nőies, vagány, kényelmes valamint minőségi és szép kivitelezéssel készül, tehát érdemes betérni a Mono Fashion üzletébe ebben a hónapban is.

Klikk ide még több darabért!

Cseh Évi tavasza

3649

Már februárban bemutatkozott Cseh Évi téli kollekciójával a Mono Fashionben, akkor írtunk is a masnikkal díszített kreációiról! A sötét tónusú tél után Évi friss pasztell színekkel ünnepli az új szezont! Az új Cseh Évi szetteket a Mono Fashionben nézhetitek meg, és meg is vásárolhatjátok azokat. A visszafogott, de mégis fiatalos színek, a minimalista, de mégis különleges szabásvonalak minket nagyon megfogtak! A pikkelyszerű ruhát kérjük szépen!

A kollekció

A kollekció színei a legfeltűnőbbek, tökéletesek a színkombinációk! A tavaszias árnyalatok mellett felfedezhetünk egy-egy olyan karakteresebb színt is a ruháknál mint például a sárga, a kék és a zöld. Az outfittek egyesítik a laza eleganciát és a humorosságot. A szabásban minden esetben van valami rafinéria, a minden darabnál megtalálható ívelt formák teszik egységessé a kollekciót, teremtik meg a kapcsolatot az egyes szettek között. A legtöbb ruha a hétköznapokra lett tervezve sportosan elegáns stílusban, de bizonyos darabok, bizonyos kiegészítőkkel az esti buliban is viselhetők. 

Cseh Évi tavaszi szettjei itt!olvass tovább

Legyél Stylewalker!

3800

Mi jobb a vásárlásnál? Aki rávágja, hogy semmi, az még nem hallott a Stylewalker Night rendezvényről, hiszen ez egy shopping éjszaka hatalmas akciókkal, programokkal, kiállításokkal és természetesen egy fergeteges záróbulival olyan emberek társaságában, akik hozzád hasonlóan imádják a magyar kreátorok termékeit!

Ha eddig nem is sejtettük, hogy a főváros ötödik kerületében milyen közel helyezkednek el a hazai, tehetséges tervezők boltjai, akkor most biztosan egy életre megjegyezzük! Most ugyanis összefogtak az üzletek, és május 21-én, csütörtökön megrendezik a Stylewalker Night névre keresztelt, bulival, kiállításokkal, éjféli piknikkel, illatfelismerő versennyel (Le Parfume - Cukor u. 1.) tarkított shopping éjszakát. Az estére a koronát a Csendesben kerülő záróbuli teszi fel!olvass tovább

Mono Vitrin

4288

A Mono Fashion sosem tétlenkedik, így akik az Astoria fele járnak, azok már korábban felfigyelhettek egy kirakatüzletre, amivel június óta bővült a bolt.

A Mono Vitrinbe pólók és mindenféle apró csecsebecsék kaphatóak, például bizsuk és táskák is. A Nubu pólói mellett több magyar grafikus által tervezett pólók szintén megvásárolhatóak a kirakatban, valamint válogathatunk a Pop Art stílusból inspirálódó, hatvanas évekig visszanyúló Le Popp férfi és női kreációiból is.

Képek a vitrinből itt!

Építészet és anatómia

4715

Már a Múzeumok Éjszakáján a Szépművészetiben tartott Krea vizsgabemutatón láthattátok Borbély Bea ruháit. A fiatal tervezőlány szettjei szeptemberben a Mono Fashionben vásárolhatóak meg, hiszen ő az üzlet aktuális vendégtervezője. Diplomamunkájának témája az építészeti anatómia volt, éppen ezért a geometrikus formák uralkodnak minden összeállításban. A modern építészet szerkezeti megoldásait, tömbszerűségét szerette volna ötvözni az emberi test anatómiájával, és ezt a két ellentétes fogalmat összhangba hozni egy-egy ruha esetében. Habár szigorú vonalak uralják az öltözékeket, azok mégis nagyon nőiesek.

Menjetek el a Mono Fashionbe(1054 Bp, Kossuth Lajos u. 20.) reggel tíz és este nyolc között, és nézzétek meg Bea ruháit. Ha pedig vásárolni is akartok, akkor azt még ma tegyétek meg, hiszen ezen a napon még a Stylewalker Nighton összegyűjtött öt pecsétetekért húsz százalék kedvezményt kaptok!

Borbély Bea szettjeiért katt ide!