michelle obama

A First Lady új ruhája

6546

Hollywood kedvenc, cuki ikerpárjából 24 éves billiomossá serdült Mary-Kate és Ashley Olsen álmai minden valószínűség szerint maradéktalanul valóra váltak. Talán egyet kivéve. A testvérpár célja, hogy The Row nevet viselő divatmárkájuk valamelyik darabját viszontlássák a stílusikonnak kikiáltott Michelle Obamán.

olvass tovább

Huncut strasszok és hazaáruló öltözetek

8513

Ilyenkor januárban már bátran visszatekinthetünk az elmúlt évre, és meg is tesszük, legalábbis, ami a divatot illeti. Összegyűjtöttük ugyanis az elmúlt év tíz legemlékezetesebb öltözetét.

Michelle Obama hazaáruló öltözete

Nem is a ruhával volt a baj, hiszen a Sarah Burton által tervezett, gyönyörű vörös organza ruha remekül állt a First Ladyn a Kína tiszteletére rendezett hivatalos vacsorán. Az angol tervező azonban rendesen kiverte a biztosítékot a nemzetnél, és botrányos öltözetté lépett elő az egyébként decens darab. Michelle Obama azonban lazán elhárította a támadásokat: „A nők azt viselik, amit szeretnek. Ez minden, amit mondani tudok a dologról. Olyan ruhákat hordok, amik tetszenek.” Persze, nem ez volt a hölgy első ruhával kapcsolatos afférja, de ez az eset is azt bizonyítja, hogy keveset ad az ilyen tárgyú kritikákra.

 olvass tovább