mell

Ezt még a Google sem tudta!

3495

Henrietta: hát mostanában hallottam ilyen furcsa rákokat: szív rák..., meg még valamit...
az nem jut eszembe
zsofia: karrák

Henrietta: vagy nekem van ilyen dudurom a mellem alatt a bordám mellett. de csak a bőrömön
zsofia: jaja

Henrietta: és semmi színe nincs
zsofia: az csöcscsomó

Henrietta: biztos mirigy
zsofia: nekem is van

Henrietta: zsír. de nekem nem a csöcsömben
zsofia: alatta

Henrietta: ja
zsofia: és akkor érzed, ha hanyatt fekszel
es ha megnyomod, faj

Henrietta: lehet, hogy tőled kaptam el! :D
zsofia: átmászott az asztalon
Henrietta: igen, kicsit fáj. úgyhogy ez tuti olyan, mint a tied
miért? simán lehet fertőző:D

zsofia: az úgynevezett csöcsaljacsomó
Henrietta: milyen közel kerültünk egymáshoz:D:D:D
+googleztam a csöcsaljacsomót
A keresett kifejezés (csöcsaljacsomó) egyetlen dokumentumban sem található meg....

De, ha most megguglizzuk, akkor ebben a doksiban már benne van!

Melltámasz alváshoz

3596

A cím teljesen jól fedi azt az innovatív találmányt, amely alvás közben megfelelő tartást biztosít a C és annál nagyobb méretű kebleknek. A találmány láttán egyből két sorozat jutott eszembe, az egyik az Ally McBeal, a másik pedig a Szex és New York. Az előbbi alkotásból az a rész, amikor a szőke titkárnő forradalmi új arctartóját akarja piacra dobni, ami ugye megakadályozza, késlelteti a szarkalábak megjelenését. Roppant hasznos találmány. A Szex és New Yorkból pedig az az általános jelenség, hogy a csajok mindig melltartóban aludtak a stabil tartás és a feszes mellek érdekében, bár ez nem túl kényelmes megoldás, és valószínűleg nem is hatékony...

A melltámasz azoknak hasznos, akik szeretnek oldalt feküdve aludni, és C kosárnál nagyobbal áldotta meg őket az isten. A kis henger - amely egyébként több méretben is kapható, attól függően kinek mekkora kell - megtámasztja a felül elhelyezkedő mellett, így elkerülhető a gravitáció hatására történő ráncosodás, megnyúlás.

Mint már említettük, C kosaras méret felett és természetes cicik mellett ajánlott használni, s a szilikon keblekkel rendelkező nőknek is hasznos lehet a tervezők szerint. Biztosan meg kell szokni hengerrel alvást, s bizonyára hasznos kis szerkezet, de elgondolkodtató, hogy érdemes-e ötven-hatvan dollárt kiadni ezért, nem lehetne valami a háztartásban egyébként is megtalálható tárggyal helyettesíteni? Mondjuk egy wc papír gurigával?

Nőjetek mellek, nőjetek!

4057

Will they grow néven indított blogot Martina, s az itt dokumentált házi kísérlet célja nem más, mint egyértelműen kideríteni, vajon a fogamzásgátló tabletta szedése következtében megnőnek-e a mellei avagy nem. Feszülten figyelünk.

A blog univerzális nyelven íródik, semmi fölösleges szövegelés, minden nap egy kép, és kész. Martina úgy nyilatkozott, azért fogott bele ebbe az egészbe, mert komoly komplexusai vannak mellének méreteit illetően, és szeretne nagyobbakat. Mikor tizenéves korában és húszas évei elején fogamzásgátlót szedett, szépen kigömbölyödött, de az azóta eltelt hormonmentes évek visszasorolták őt a kismellűek táborába, és ezzel nem bír megbékélni.

Persze hozzáteszi, mindenki másképp reagál a hormonbevitelre, és még különböző életszakaszainkban is másképp viselkedik testünk, így lehet, hogy semmi változást nem fog hozni a mostani bogyószedés. Mindenesetre ő marad optmista, és egyre csak bíztatja melleit, meg tudjátok csinálni!

Egyébiránt úgy véli, ebben az egész kísérletben semi szexi nincs, inkább tudományos mint erotikus. A képeket minden reggel a konyhában, pizsamában készíti, csak gyorsan fölhúzva a pólót, semmi szexi fehérnemű és semmi pózolás. Az emberek bíztatják, és még olyan visszajelzést is kapott, hogy ha Platónnak a tökéletes mellbimbó ideáját kellett volna elmondania, az pont ilyen lenne. Talán eggyel jobb módszer ez, mint vízzel töltött nejlonzacskókat operáltatni magunkba, de azért beteg egy világ ez...

Masszírozd a mellem!

4091

Gondolom sokan egyetértetek velem, hogy az a sok-sok mellnagyobbító, formásabbá tevő csodakence és fince, amit számtalan prospektusban láthatunk semmire sem jó. Nos, találtunk még valamit, amivel kapcsolatban szintén az a tippünk, hogy fölösleges pénzkidobás, de legalább vicces.

Sokan szeretnének természetes úton nagyobb, kerekebb, vagy éppen feszesebb kerek cickókat. A csodálatos melldögönyöző - Kínából - tökéletes megoldást nyújthat ezen vágyunkra. A cucc nem más, mint egy egyszerű, mezei melltartóba épített ketyere, ami ily módon, a beépített masszázzsal eévileg megakadályozza, hogy petyhüdt, lógó melleink legyenek. A nyomkodás álltólag élvezetes és jó, áramütésről még nem érkezett információ. Na ilyenkor mi van? Te masszíroztatnád a melled egy árammal működő melltartóval? Kicsit bizarr, nem?