maybelline

Szépséges tavaszi újdonságok

7462

Éljen, éljen, itt a tavasz; legalábbis a naptár szerint. Hideg idő és hó ide vagy oda, lélekmelegítőként hat az a rengeteg tavaszi szépségápolási újdonság, amiről az utóbbi hetekben tudomást szereztünk. Jártunk sminkes bemutatón, megmutatták nekünk a legújabb testápolókat, és megismerkedtünk egy csomó új trenddel, amiket most nektek is bemutatunk.

olvass tovább

Mentazöld és babakék

7636

A tavaszi színpalettán előkelő helyet foglalnak el a visszafogott, fehér és pasztellárnyalatok. Míg a szemhéjukat és szájukat élénkre színezik a sztárok, addig körmeiket inkább visszafogott színekkel festik.

Eva Mendes és Alexa Chungolvass tovább

Maybelline-MOME-divatshow

7997

A Maybelline Magyarországon is trendteremtő dekorkozmetikai márkaként mostantól felkarolja a divatvilág ígéretes tehetségeit.

A Maybelline dekorkozmetikai márka és a MOME – Moholy-Nagy Művészeti Egyetem pályázatot írt ki 2011-re, a MOME Textiltervező Tanszékén diplomázó hallgatók körében.olvass tovább

Betiltották Julia Robertset

8127

Rendületlenül a magazinok pórustalanra mímelt modelljei folynak a csapból, divatmagazinok, napilapok telve vannak fiatal lányok tökéletes fotóival. Azzal egy egészséges énképpel rendelkező felnőtt mindenesetre tisztában van, hogy a képek manipuláltak és semmi közük a valósághoz, azok a reklámipar velejárói.olvass tovább