masszőr

Több mint masszőr

6375

„Szia! Várlak téged, hogy popsimmal és mellemmel kényeztesselek. Majd könnyed levezetésként segítek elélvezni!” - így köszönti a masszőrlány telefonon jelentkező vendégeit. Nem is olyan régen még a 21 éves Anna is így emelte fel a telefont. Vajon hogyan jutott el ez a fiatal, csinos szőke lány addig, hogy a szexből éljen meg? Szerelmi bánat, önbizalomhiány, lelki vagy testi kielégületlenség? Anna beszédes lány, azt mondta, tudja, mi érdekel engem, hiszen megannyi vendége is érdeklődött efelől, így jóformán meg sem kellett szólalnom, ő kiöntötte a szívét.

Vidéki városból költözött fel Pestre az egyetem miatt, de mint elmondta, elég drága itt az élet, és a következő évtől tandíjat is fizetnie kell. Ezért tavaly nyáron valami jól fizető meló után kutatott az interneten: „A honlapok hemzsegtek a különféle nem szexmentes munkáktól. Emlékszem egy olyan esetre, amikor forgatásra jelentkeztem statisztának. Felhívott egy fickó, hogy beszéljük meg a részleteket személyesen, de azért annyit elárult, hogy szexfilmet kellene forgatni, ahol nekem kéne a pornószínésznőt játszanom. Természetesen az arcomat kiretusálják, hogy ne ismerjenek fel és egyébként is csak külföldön értékesítenék, mondta. Nagyon meggyőző volt, főleg az anyagi résznél, amikor is egy alkalomért több százezret ígért. Nekem mégiscsak túl sok volt, féltem attól, hogy valamelyik ismerősöm rám bukkanna. De egyre csak az alulfizetett diákmunkákat találtam, márpedig én nem akartam nulla fizuért gürizni, így hát elmentem egy masszőrös állásinterjúra”.

Hétfőtől péntekig délelőtt 10 órától este 7-ig dolgozott két másik lánnyal. A hely már bejáratott volt, de az új lányok mindig keresettek voltak. Anna szerint ez az időbeosztás remekül illeszkedett az alibijéhez, az otthoniaknak ugyanis azt mesélte, egy áruházban tevékenykedik. Valójában pedig erotikus kényeztetéssel várta a betérő férfiakat. „Akárcsak egy normál masszázsszalonban, mi is masszíroztunk, de a kezünkkel nemcsak az izmaikat, hanem a szerszámukat is megdolgoztuk. Ez, és persze a toplessben való munkálkodás különböztet meg minket a többi masszőrtől. A mozdulatokat az elején tanultam meg, nem túl bonyolult. Az alap az, hogy végiggyúrtam a hátát vagy a vádliját, combját krémmel, esetleg olajjal, és végül kivertem neki. Az aktus az alapár duplája vagy akár triplája is lehet, ha extra kérései vannak a vendégnek: ha a számba élvez, ha óvszer nélkül csinálja, stb. Én csak nagyon ritkán vállaltam aktust, de volt egy lány, aki naponta akár öt-hat vendéget is magába fogadott.”olvass tovább