manikűr

Szupertartós körömlakk

7628

Ugye mindenkinek megvan az a pillanat, amikor a drogériában vagy a szépségcikkeket kínáló polc előtt egyszer csak belécsap a szerelem: „Igen, ő az! Ez az a szín, amire vágyom! Erre vágynak a körmeim is!” A néhány milliliteres üvegcse megvásárlásával járó bizsergető érzés a test és lélek fölött elhatalmasodó teljes elégedettség érzésévé alakul, mihelyst a körmünkre kerül álmaink színe. Tökéletes, csillogó (vagy éppen matt), feszes felület. Az öröm akkor csap át tébolyba, amikor ráeszmélünk, hogy ez a lakk sem más, mint az összes többi. Az első kihívást (lásd mosogatás, a cipzár behúzása, cipőfelvétel, ajtónyitás, frizurakészítés) talán még túléli, de utána karcolódik, lepattog, csúnyán kopik, és pár nap múlva kezdhetnénk az egész lakkozást elölről. Aki ezzel megbékél, az ne olvasson tovább, aki viszont tartós megoldásra vágyik, az ismerkedjen meg a gél-lakk nevezetű újdonsággal!

olvass tovább

Patrióta manikűr

8005

Az amerikai Függetlenség Napja alkalmából a összeszedtük a “lokálpatrióta manikűr” letéteményeseit. Beyonce és Rihanna is iskolapéldáját szolgáltatják annak, hogyan kell mindenáron demonstrálni hazaszeretetünket, utóbbi az elnökválasztás alkalmából rittyentett annak idején Obama-képeket a kezére. A MAC pár hónappal ezelőtti, Wonder Woman kollekciója tökéletes eszköz volt az amerikai zászló körömre manifesztálásának, de az egyszerű halandók is kacérkodtak az egymásba hullámzó kék-fehér-piros kombinációkkal.

 

Forrás: fashionista.com

Manikűr vodkával? Igen!

8201

Nem, senkit sem akarok ivászatra buzdítani, hanem egy különleges, egyedi, kissé hóbortos, ám mégis a jó ízlés határain belül mozgó körömdíszítést szeretnék bemutatni, amit kipróbáltam, és jelentem, a nem létező kézügyességemmel is sikeres volt az akció, továbbá a szélesség és hossz tekintetében egyaránt mini kategóriába sorolható körmeimen is jól mutat a végeredmény.olvass tovább

Öt manikűr a divathetekről

8346

A szeptemberi fashion weekek szép kis fordulatot hoztak az elmúlt évek kissé sivár manikűrdivatjában. A sok nude és egyhangú piros körömlakkok után sokkal játékosabbá, színesebbé és expresszívebbé válnak a körömtrendek. S bár egy jó manikűrös mindennel megbirkózik, ha az alábbi fotók valamelyikével beállítunk hozzá és a képen látható mű reprodukcióját követeljük, akkor könnyen meglehet, hogy elsőre a szakember halovány ábrázatáról kell szembesülnünk azzal: ez bizony nem az express finish-körömlakkok tízperces futama lesz.

Nicole Millernél láttuk ezt a színes, társasjátéktáblákra emlékeztető manikűrt és a málna, valamint mélykék színek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Persze a színkombinációk száma végtelen lehetőséget rejt. A négyszögletes, klasszikus körömformán mutat a legjobban, ráadásul tökéletes komplementert alkotnak szín és forma. Amúgy is, de a lakk precíz felvitele itt aranyszabály, mert a remegő kézzel megalkotott apró kockák alaposan elcsúfíthatják a leggondosabban felépített megjelenést is. Jó-jó, van ebben a dizájnban egy cseppnyi tinifíling is, szóval nem a decens kiskosztümök kiegészítőjeként javasoljuk.

 olvass tovább

Életveszélyes szépségszalonok

8404

Ellazulsz, megszépülsz, kipletykálod magad – nagyjából ilyen elvárásokkal lépsz be egy szépségszalonba, és rendszerint eszedbe sem jut, hogy akár életveszélyes fertőzéseket is összeszedhetsz egy-egy kezelés során. Pedig ennek a veszélye is fennáll, legalábbis erre figyelmeztet a brit Egészségvédelmi Hivatal nemrég közzétett figyelmeztetése.olvass tovább