műtárgy

Minden ingyen

4347

Mivel mindjárt itt a Sziget, meg talán a nyaralás és nyár van, meg recesszió, ezért ingyen murit ajánlunk a hétvégére. Nem szigorúan, de maximum leiható kategóriáig megyünk el. Nyáron egyébként sem nehéz belépőmentes övezetben táncolni, kulturálódni, szórakozni, de akár berúgni is lehet, pénz nélkül.

A legnagyobb dobás a városban, hogy az egyik szórakozó helyen, ahova egyébként sose megyünk, szóval velünk ott nem lehet összefutni, az a Morrison's 2, ahol hétfőn este kilenc és tizenegy között ingyen van a sör, más napokon meg délután öttől este kilencig is csak kétszáz. Szóval, elég merészen be lehet indulni. Akinek ez tetszik, hát tessék: van terasz, biliárd, karaoki, meg ilyenek.

Na, ennyit a mainstreamről, most jöjjön, ami nekünk tetszik. Filmezni jó, elvisz mások világába, idejébe, országába, hát a legjobb, ha ingyen van ez is és legális. A Tér, film, zene fesztivál még tart, irány a West End teteje, ahol olyan filmeket nézhettek meg a hétvégén, mint: Papp Gábor Zsigmond: Partyk népe – Plázák népe, In memoriam: Bacsó Péter – Majdnem szűz, Oliver Hardy – Néma film, Az ördög Pradát visel, Rövidfilmek az MTV archívumából, Keményffy Tamás: Mázli, és másokat. 

Ha érdekel benneteket az a fajta formatervezés, ami az elmúlt egy-két évszázadot jellemezte, és megnéznétek milyen műkincseket halmoztak fel, akkor irány a tizenharmadik Műgyűjtők Éjszakája, Budapesten, a Falk Miksa utcában (kedvenc pesti utcám), 2009. július 30-án, csütörtökön este öttől, az éjfélig zajló képzőművészeti eseményekben bővelkedő programsorozat számos érdekességet és újdonságot kínál a nagyközönségnek. Lesz zene, tánc és látvány. (Meglehet, hogy veszek egy eozint.)olvass tovább