loreal

Add tovább! interjú

7050

Újraélesztjük, de új koncepciót adunk az előző szcénában nagy sikerű „Add tovább!” interjúnak. Nem a szerkesztőség tagjait faggatjuk – hamar ki is fulladna a sorozat , helyette érdekes foglalkozást űző embereket szeretnénk bemutatni. Az ő fantáziájukra bízzuk, hogy kitől mit kérdeznek. Elsőnek mi választottunk.

Sándor Katalin 29 éves kutatónő, aki idén megkapta a L’Oréal és az UNESCO közös kutatói ösztöndíját, a Nőkért és a Tudományért díjat. A Magyarországon nyolc éve hirdetett kutatói ösztöndíjprogramra olyan nők jelentkezhetnek, akik tudományos munkájukkal az élet- vagy az anyagtudományok valamely részterületének feltárásán fáradoznak. Sándor Katalin a gyulladás és a fájdalomcsillapítás új terápiás lehetőségeit kutatja kiváló eredménnyel. A kutatónő jelenleg Stockholmban él, ezért e-mailben kérdeztük. Az első kérdést a L’Oréal PR menedzsere, Sasvári Tünde tette fel neki, a többit mi követtük el.

Mi kell ahhoz, hogy ilyen fiatalon minden téren sikeres legyen az ember, úgy a magánéletben, mint a szakmai előmenetelben? Gének, szorgalom, szerencse?
A siker összetett és relatív fogalom. Szakmailag nagyon sokat számít a kitartás és eltökéltség, ha valami nem megy, akkor sem adom fel, akkor sem csüggedek, hanem erőt merítek belőle. Ha jó úton járok, az lendületet ad, még nagyobb erőbedobással csinálom tovább a dolgom, ez pedig egyfajta megszállottság. Mindehhez persze óriási és jól időzített szerencsére is szükség van.

Sándor Katalin A Nőkért és a Tudományért díjátadóján (fotó: L'Oréal)olvass tovább

Gwen Stefani nagykövet lett

7249

A L'Oréal Paris legújabb szépségnagykövetének választotta Gwen Stefanit. A szőke énekesnő olyan nők sorába állhat ezzel, mint Jennifer Lopez, Rachel Weisz és Beyoncé. Kétségtelen: Gwen egy szép és nagyon sikeres, modern nő. Már húsz éve jelen van a zenei pályán, számtalan albumot jelentetett meg a zenekarával, a No Doubttal, de emellett sikeres szólókarriert is a magáénak mondhat. A L'Oréal nemzetközi igazgatója, Cyril Chapuy úgy nyilatkozott róla, mint egy igazi 21. századi jelenségről, aki korszakának modern múzsája.

Sikeres színész- vagy énekesnőket persze találunk még nem egyet, de Gwen Stefani igazi vonzereje nem is az eladott lemezek számában rejlik. Az amerikai énekesnő nemcsak szépségével hódította meg a szívünket – a vagány és dallamos slágerek mellett –, hanem remek stílusérzékével is. Mindig tökéletes megjelenését pedig nem profi stylistoknak köszönheti, hanem egyedül saját kreativitásának. Nem is lepődtünk meg azon, mikor előrukkolt saját, L.A.M.B. és Harajuku Lovers nevű márkáival. Már gyerekkorában rajongott a divatért és varrt magának saját kezűleg, egyedi tervezésű ruhákat. Gwen kreativitása és elszántsága inspiráló lehet minden nő számára, mert bizonyítja, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, ha nem vagyunk restek azokért tenni.

olvass tovább

Szépséges tavaszi újdonságok

7462

Éljen, éljen, itt a tavasz; legalábbis a naptár szerint. Hideg idő és hó ide vagy oda, lélekmelegítőként hat az a rengeteg tavaszi szépségápolási újdonság, amiről az utóbbi hetekben tudomást szereztünk. Jártunk sminkes bemutatón, megmutatták nekünk a legújabb testápolókat, és megismerkedtünk egy csomó új trenddel, amiket most nektek is bemutatunk.

olvass tovább

Szépséges áprilisi újdonságok

7606

Szuper lesz az április, legalábbis, ha azt vesszük alapul, mennyi szépséges újdonságról kapunk híreket, amelyeket most ömlesztve megosztunk veletek is. Olvashattok cukorkaszínű sminkkollekcióról, megnézhetitek, milyen tubusban kínálták a világ legnépszerűbb krémjét száz évvel ezelőtt, hogy mitől lesz a frizura dús. Figyelem, a cikk termékmegjelenítést tartalmaz!

Jönnek a cukorszínek!

Áprilisban a Mac kozmetikai márkánál gondoltak a rózsaszín világban élő, gyermeki lelkületű lányokra is. Előrukkoltak a „habos-babos”, nagyon csajos Quite Cute kollekcióval, amelynek már a neve is utal arra, hogy ez egy igazán cuki sminkfelszerelés. A palettán természetesen a cukorkaszínek dominálnak.

Pasztellárnyalatú rúzsok, szemhéjpúderek és körömlakkok mellett a Mac ügyelt arra is, hogy a megjelenés is hasonlóan eredeti és üde legyen. Az arcpírok között akad olyan, melynek közepén egy szívecske van, az alapszíntől eltérő, vagy csillogó pigmenteket tartalmazó árnyalatban.

olvass tovább

Ragyogó Cannes!

7825

Lassan egy hete minden divatmániás szeme Cannes-ra szegeződik, hiszen kevés olyan nagy lélegzetvételű esemény van, ahol ennyi híresség fordul meg a vörös szőnyegen. A káprázatos estélyi ruháknál azonban nem érdemes megállni a szemlézésben, hiszen ott vannak a kiegészítők vagy a sminkek is. Ez utóbbiért a L’Oréal Paris felel, amely 14 éve a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos sminkese. Aki követni szeretné a cannes-i sztárok diktálta trendet, az jobb, ha villámgyorsan beszerez egy eszméletlen fuksziaszín vagy sötétbordó rúzst, gondoskodik fémes csillogó szemhéjporról, de a fekete vagy sötétbarna szemceruzára és hússzínű szájfényre is szüksége lesz. Lássuk a részleteket!

olvass tovább