levi's

Levi's számokban

527

1829
Levi Strauss megszületik Buttenheim-ben, Németországban.

1853
24 évesen amerikai állampolgárrá válik, és elindul szerencsét próbálni a kaliforniai aranyláz helyszínére. Nem az arany utáni kutatás vezérli, hanem különböző árukat készül eladni a bányászoknak. Márciusban megérkezik  San Franciscóba, és beindítja ruházati vállalkozását Kalifornia utcáin.

1873
Ez év május 20-án Levi Strauss és Jacob Davis szabadalmazták a szegecselési eljárást. Ettől a naptól számítjuk a farmer születését.

1886
A két lovas bőrcímkét először használják a deréknadrágokon.olvass tovább

Ízelítő

1748

Nem akarjuk ellőni az egész őszi kollekciót, de gondoltuk jó fejek leszünk, és megmutatunk néhány felsőt a Levi's őszi kollekciójából. Ezek egyelőre csak felsők, de ígérjük hamarosan előállunk az új farmerekkel is. Addig pedig jó csemegézést!

Nézd meg az ízelítőt!

Neten hasít a Levi's

4020

A Levi's is tudja, manapság mennyire számít egy márkának, hogy milyen az internetes felülete, hiszen sokan onnan tájékozódnak. 2009 tavaszán megújult a Levi's hivatalos európai oldala, az eu.levi.com. Számos funkcióval bővült a site, például szavazhatunk kedvenc szettünkre, és megnézhetjük, hogy melyik is a legnépszerűbb Európában, de új extra az is, hogy minden ruhadarabot virtuálisan körbeforgathatunk 360°-ban. A legújabb kollekció darabjaiból pedig összeállíthatunk egy-egy outfitet, így akár konkrét tervekkel térhetünk be valamelyik Levi's márkaboltba.

Az európai site megújulását követően pedig nemrég nyílt meg hazánk első Levi's webshopja a farmered.hu. A webshop könnyen használható, a termékek skálája folyamatosan bővül. Az online bolt kínálata mellett a kollekció kampányképeit is meg tudjátok nézni a felületen. Sőt ha most vásároltok, akkor tizenháromezerig egy papuccsal, e fölött pedig egy fülhallgatóval lesztek gazdagabbak a megrendelt ruhák mellett.

Itt a tökéletes farmer!

6581

Világszerte sok nő gondolja úgy, hogy tökéletes farmert találni sokkal fájdalmasabb küzdelem, mint a teljes fazongyanta. Évtizedek óta ígérik a női farmerek a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését és a derék hangsúlyozását, de ezek időről időre mind csalódást okoztak. Olyannyira, hogy sok nő azt hiszi, hogy a tökéletes farmer nem is létezik, hiába válogathatnak skinny, testhezálló, bő vagy egyenes szárú fazonok közül. Statisztikai adatok szerint a nők 87%-a szeretne olyan farmert találni, ami jobban áll, mint a jelenlegi nadrágja, és csak a nők 28%-a gondolja úgy, hogy a farmereik úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen alkatú nőnek jól álljanak. A kínlódásnak most vége.

Az elmúlt évek legnagyobb, világméretű női testalkat kutatásának befejeztével a Levi’s, a denim farmerek feltalálója, bemutatja a Levi’s Curve ID-t: új, egyedi fazonokat felsorakoztató kollekcióját, melyet 60 ezer nő bevonásával végzett testalkatkutatása alapján alkotott meg. A felmérésben háromdimenziós felvételeket készítő testszkennerek segítségével három alapvető női testalkatot különböztetett meg a Levi’s. Így született meg a Curve ID.

A Levi’s ezzel olyan vadonatúj, világklasszis fazonú kollekciót mutat be, mely örökre megváltoztatja a nők farmerekhez kötődő kapcsolatát. A ruha történelmében most először ezeket a nadrágokat tényleg a valódi nők testalkatának figyelembevételével tervezték meg. A legjobb minőségű farmeranyagból készítették, és olyan a fazonúak, amire eddig minden nő vágyott.  A modell az alkatot, nem pedig a méretet ünnepli, így a nőket többé nem derékméretük szerint határozza meg. A Levi’s Curve ID farmerek három különböző fazonban kaphatók: Slight, Demi és Bold Curve kategóriákban.

A Slight Curve fazon körülöleli a derekat és kiemeli a formákat. A Victoria Beckham típusú lányok alkatára fejlesztették ki. A comboknál szűkített, a popsit tökéletessé formálja. Kapható slim fit változatban, szűk szárakkal. Várhatóan ez a farmer lesz a Levi’s egyik szimbóluma. A Demi Curve fazon kiemeli a hölgyek arányait, formálja a derekat, finomítja az alkatot. Az Uma Thurman típusú lányok alkatára fejlesztette ki a Levi’s. Ez a világ-klasszis fazon, skinny, egyenes, skinny bootcut fazonokban és 11 különféle színben kapható. A Bold Curve fazon az igazi női formák előtti tisztelgés és a nőies vonalak ünneplése. A Beyonce típusú lányoknak ajánljuk. A derekat körülöleli, nem áll el a háton és nem vág be sehol sem. Kapható egyenes, skinny, skinny bootcut fazonokban és a Levi’s® prémium kiképzések teljes skálájában, beleértve a szupermenő „fekete gyöngy” és a dögös „kék homok” árnyalatokat.

Kiszuperált templomi padok és biciklik a falon

8493

Múlt héten különleges farmerüzlet megnyitásának lehettek tanúi az amszterdamiak. A város legnyüzsgőbb bevásárló utcáján, a Kalverstraaton nyitotta meg impozáns üzletét a Levi’s. A 250 m²-es alapterület és a 6 méteres belmagasság már önmagában is figyelemre méltó, az üzlet különlegessége azonban az, hogy újrahasznosított anyagokból készült. Asztalok helyett kiszuperált templomi padokon pihennek a nadrágok, a polcok meghajlított és összehegesztett metál csövekből készültek, amiket aztán színesre festettek. A legkülönlegesebb dizájnelemet azonban mindenképpen azok a jobb napokat látott biciklik jelentik, amiket a város csatornáiból gyűjtöttek össze, majd a helyiség plafonjára és falaira szereltek dekorációs elemként. Az üzletet nemcsak sajátos berendezése teszi különlegessé, hanem az is, hogy további funkciót is szánnak neki  az üzemeltetők: kulturális rendezvények és kiállítások színhelyéül is szolgál majd. Hogy mennyire komolyan gondolják ezt, bizonyították a megnyitón is, ahol Trixie Whitley lépett fel egy meghitt koncert keretében.

Nézz szét az üzletben!