leszbikus

Leszbi vagyok?

202

Egyik éjjel szörföztem a neten és beleakadtam egy olyan erotikus jelenetbe, melyben két lány kényeztette egymást. Nem tudtam nem végignézni és most aggódom, valójában leszbikus vagyok-e?

A pasimnak nem mertem elmondani és azóta ezen gondolkodom, bevallom, gyakran felbukkannak a fejemben a látottak.

Leszbikus Mari és a roma szomszédasszony szerelme

3421


A FUNZINE Book Club különlegességgel készül: Bódis Krisztát látják vendégül egy beszélgetésre a Falusi románc-Meleg szerelem című dokumentumfilmje kapcsán.

A kisebbségi témákkal foglalkozó regényeiről és dokumentumfilmjeiről ismert filmes-írónő barátai életébe kapcsolódott be kamerájával, hogy megmutassa az elszigetelt faluban élő leszbikus Mari és roma szomszédasszonya szerelmét. A beszélgetés során részleteket láthatunk a filmből, bepillanthatunk a kulisszák mögé.

Dátum: Március 19. 18.30

Hely: Libri Könyvpalota 1072 Budapest, Rákóczi út 12

Kötelező leszbicsók

6279

Ha emlékezetem nem csal, akkor Madonna volt az első, aki a 2003-as MTV Video Music Awardson fekete ruhába öltözött megrontóként lesmárolta a vele színpadra lépő, hófehér ruhába öltözött, de közel sem ártatlannak tűnő Britney Spearst és Christina Aguilerát. Azóta nem múlik el gála a „nagy leszbi poén” nélkül, amin aztán napokig csámcsoghatnak a bulvárblogokon és a pletykarovatokban.

A szüzességét oly sokáig valós tényként előadó Britney Spears állítása szerint a csók a popdíva ötlete volt, aki amúgy rendszeresen smárolja le szenvedélyesen táncosait a színpadon – nemre való tekintet nélkül. A fent említett, kifejezetten gálaspecifikus showelemként is aposztrofálható csók előzménye nemcsak a koncerteken előadott dévajkodás lehetett. Sokkal inkább Adrien Brody és Halle Berry mindenki számára emlékezetes smacija, amelyet a 2002-es Oscar-gálán hajtottak végre. Halle Berry konkrétan köpni-nyelni nem tudott a meglepetéstől, hogy A zongorista című filmért Oscar-díjat nyert színész örömében lekapta a gyanútlan színésznőt – több millió tévénéző szeme láttára szerte a világon. A poénkodás ment ezen egy darabig… a 2003-as MTV Movie Awards gálán Brody Queen Latifah-val prezentálta az elhíresült és az Oscar-történelem fontos epizódjává vált csókot.olvass tovább