lakberendezés

Popbútorok

12

A nemrég újraegyesült popbandát, a Spice Girls tagjait kérte fel egy eddig ismeretlen, norvég kiskereskedelmi cég, hogy adják nevüket az új bútorkollekcióhoz, ami a modern nők számára készül. A csajok szívesen vállalták a felkérést, mellesleg fejenként 2 millió dollárt kapnak majd azért, hogy nevüket adják a leopárdmintás székekhez, színes tükrökhöz. 

"Nem lehetetlen, hogy működjön az üzlet, hiszen a lányoknak igen egyéni elképzeléseik vannak. A bútorgyár bízik benne, hogy mind az öt lány tud majd valami újat hozni a bútoriparba, tervezésbe. Biztosak benne, hogy a Spice lányok mérhetetlenül sikeresek lesznek a bútorkollekciójukkal." - írta az egyik brit napilap.

Diesel a lakberendezésben

972

Órák, parfümök, ruhák és persze a jeans után itt vannak a Diesel lakberendezési cuccai. Szeptembertől lesznek kaphatóak, a pimasz, provokatív, fiatalos és leginkább különleges kiegészítők, amik a lakásodat tehetik széppé, "dieselessé". 

A Diesel Milánó legjelentősebb textilforgalmazójával kötött szerződést, a Zucchi Grouppal, ők fogják a Diesel által megálmodott lakáskiegészítőket legyártani és szállítani. 2008. áprilisában, a Milánói Nemzetközi Bútorvásáron a Diesel új termékét a Living Dieselt. Renzo Rosso, Diesel elnöke elmondta, hogy egy élettér remekül ki tudja fejezni az ember stílusát és ő azt szeretné, ha Diesel ebben segíthetne. De persze nem csak textileket, hanem bútorokat, lámpákat és egyéb kiegészítőket is meg fog álmodni a Diesel kreatív agya, Wilbert Dase. 2009-től mindez elérhető is lesz, szeptembertől pedig ízelítőt kapunk, de sajnos csak online, mivel a Diesel kivonult Magyarországról.

Deszkalépcső

2083

Deszkázik a fiúd vagy a tesód, akkor biztos olyan lakásról álmodik, ahol ilyen lépcsőn lehet felmenni az emeletre!? Egy kissé költséges megoldás - hiszen egy lap ára tíz-húsz ezer forint között mozog -, de mindenképpen designos!

Buborékban az élet

2239

Amikor először láttam amerikai filmekben buborékfotelt, arra gondoltam, hogy ilyen nincs, és ha van is, nekem biztos nem lesz sosem sajnos. A hatvanas évek űrsztilója teremtette meg a buborékfotelt is, ami nagy kedvencem. Sose megy ki a divatból Eero Aarnio által tervezett fotelt hozzáigazították  korunkhoz, és most sok-sok pénzért meg lehet szerezni Insa által kreált mintákkal. Lógnál egy ilyenben?

Kanapék ünnepi ruhában

2758

Az ünnepek közeledtével öltöztesd fel a fekvő- és ülőalkalmatosságaidat is új ruhába! Kanapék szikrázóan fényes anyagokkal és az Innovation-től megszokott praktikummal az Innoshop kínálatában.

Ha még nem cserélted le az Innovation kanapéd vagy ágyad huzatát a legújabb trend színeire, itt az idő! Kérj karácsonyra egy csillogó huzatot, vagy húzz a matracra egy piros ruhát és máris kész a vadiúj kanapé - mindezt nem többért, mint egy farmer áráért.

Az Innovation huzat és modellválasztékában mindig a divat előtt jár egy lépéssel. Az aktuális kollekció nem csak a "Music Television népének", a mindig friss tini igényeinek kielégítésében jár az élen; kínálatában a világra nyitott húszéves, a fiatal lelkű harmincas vagy akár a dekadens szülő is megtalálhatja azt a megoldást, amely ízlésének és pénztárcájának megfelel.

Nincsen még Inno' kanapéd? Szerezz be egyet!

Klikk a képre!