kutya

Luxus MP3 ebeknek

114

Ha kiskutyádon depressziót, motiválatlanságot, életúntságot tapasztalsz, ha már jártál vele fittnesszben, welnessben, van ruhácskája és ágyacskája is, ott az ideje, hogy MP3 lejátszócskája is legyen. Potom kétezer dollárért beszerezhető az ebek számára tervezett, arany és gyémánt díszítéssel kirakott zenelejátszó. A koreai gyártó szerint a muzsikaszó serkentőleg hat a kutyák kedélyállapotára, javítja fizikai és lelki egészségüket, s még a rájuk nehezedő stressz oldásában is segít. Kifejezetten ajánlják hosszabb időre egyedül hagyott kedvenc szórakoztatására és felvidítására. Hogy a kutya hogyan alkalmazhatja zenei ízlését a készülékre, nem tudjuk.

Divathét kedvenceknek

450

Hallottunk már arról, hogy Brazíliában szerelem motel nyílt kedvenceinknek, látjuk nap mint nap a sztárokat divatozó karönülő ebeikkel, s egyre több kutyaruha boltba botlunk itthon is. Újabb őrület kezdődik: kisállatok divathete lesz augusztusban. A new york-i  helyszínű vásár egyúttal a tervezők platformja is, ha belegondolunk abba, hogy itthon a kutyakiállításon vasseve kollekció is volt, nem is lepődünk már meg semmin. Csak a gazdik pénztárcája győzze a kiegészítőket, ékszereket, rucikat, lábbeliket, illatokat, egészségügyi termékeket. Az esemény megpecsételi a burjánzó háziállatipart.

Eblélek

514

Egy öleb egész nap egyedül van  a szomszédom lakásában, miközben a gazdája dolgozik, szegény kutya nyolc-tíz órán keresztül elkeseredetten nyüszít és csahol. Valószínűleg a kínok kínját éli át nap, mint nap. Van olyan jogi lépés, hogy a szomszédom által „ketrecben” tartott kutya életén javítsak?

Hova forduljak, kit hívjak állatkínzás esetén?

Kutyatasi

532


Hogy Barbie babát lehet csinálni az ölebekből, már csak-csak megszoktuk.

De hogy retikült is, az azért még picit fura. Kutyatasi.

Özge szülinapos

541

Özge, Kristóf kutyája most ünnepli harmadik születésnapját. A hazai celeb ölebje rengeteg kiállításra jár, gazdájával műsort vezet és még kutyáknak szóló kiállítást is megnyitott. Általában a kutya hasonlít a gazdájára, vagy fordítva, mindenesetre idomulnak egymáshoz. Kristóf kutyájának szexuális étvágya hatalmas, ezt már többízben is elsütötte a műsorvezető, mellétéve, hogy hát igen, lehet, hogy olyan a kutya, mint a gazdája. Szerinted?