kifutó

Hoppá!

5305

Messziről gyönyörűek, magasak, tökéletes bőrűek, magabiztosak és hibátlanul járnak a tíz centis, vagy még annál is magasabb sarkakon. Igen, ők a modellek, ők azok a hibátlan alakú, ám olykor túl sovány nők, akiket olyan jól esik kritizálni, hiszen az nem lehet, hogy hibátlan mindenük. Aki már volt divatbemutatón és sikerült a kifutóhoz közel helyet foglalnia, az tudja, hogy a messziről atombiztosnak tűnő lépéseknél is közelről olykor megbillen a boka, elvész az egyensúly. És mi történik ekkor? Bingó, modellünk hatalmasat zakózik. Most jöhetnénk azzal, hogy "Hú, szegény lányok, mennyire kellemetlen helyzet", jóllehet ez is megfordul a fejünkben, de valljuk be, hogy inkább mosolyra kanyarodik a szánk a képek láttán. Az nem lehet, hogy a legmenőbb divatházak bemutatóin minden tökéletes legyen: szuper fények, jó zene, gyönyörű lányok... Mint ahogyan a mellékelt ábra mutatja, olykor még a legjobban szervezett show-k gépezetébe is porszem kerül, méghozzá egy tízcentis cipősarok formájában.

Itt még van több is!

Auuuuuucs!

5717

Régebben már összegyűjtöttünk nektek egy egész galériányi képet a zakózó modellekről, most azonban egy divatikon, szupermodell esett el a kifutón, természetesen a kamerák kereszttüzében.  Agyness Deyn a New York-i divathéten, Haiti megsegítésére rendezett divatbemutatón esett le sokcentis Burberry cipőjéről, de a történetben nem is ez a legérdekesebb, hanem ahogyan Agyness elhárította a kellemetlenséget: zavart mosolyok közepette kilépett a topánokból és mezítláb flangált végig a kifutón. Aranyos, nem?

Celebgyerekek a kifutón

7686

Nem baj, ha ténylegesen akkora a szád, mint a bécsi kapu. Az sem baj, ha olyan a mozgáskultúrád, mint egy imádkozó sáskáé. Még a nőket sem kell tisztelned, akkor is csüngeni fognak rajtad, méghozzá a legszebbek. A modellek és a rocksztárok a kezdetek kezdete óta egymásra vannak gerjedve, a kapcsolat gyümölcse egy vagy több gyerek, akik valamiért rendre tökéletes géneket örökölnek ahhoz, hogy a kifutón vagy a divatmagazinokban találhassák magukat. Szerencsés génjeik nemcsak a rocksztárok és szupermodellek közös gyerekeinek vannak, hanem sok más híresség felcseperedő csemetéinek is, akik szintén a modellpályát választják, kihasználva a nevüket és az adottságaikat.

Keith Richards ex-szupermodell feleségével és két modellként dolgozó lányávalolvass tovább