kefe

Engedd közel a buzogányt!

4809

Szinte már unalomig ragoztuk, hogy a szempillaspirál az egyetlen olyan smink kellék, ami nélkül bár lehet létezni, csak épp nem érdemes. Chanel azt mondta, hogy "Az a nő, aki nem visel parfümöt, annak nincs jövője", én szívem szerint a parfüm mellett, a szempillaspirált is a siker egyik zálogaként könyvelném el.

Mivel ez az a termék, amit a leggyakrabban használunk, épp ezért gyorsan fogy. Semmi meglepő nincs azon, ha akad nő, aki a szempillaspirált is a tusfürdőhöz hasonlóan a gyorsan forgó fogyasztási cikkek között jegyzi. Igen ám, de olyan nehéz megtalálni az igazit, mert vagy a festék rossz minőségű, vagy a kefe silány. Részemről én az utóbbi tökéletességére esküszöm, épp ezért konfrontálódtam már oly sokszor a drogériák biztonsági őreivel: "Neee próbálgassa a terméket!" Ilyenkor magyarázd ez az uniformisba bújtatott tipikus pasinak, hogy miért is fontos, hogy a spirál keféje megfelelő formájú legyen. Az utóbbi évek stagnáló trendje, a könnyen mozgatható gumis kefével ellátott spirál volt. Ebből is van kismillió forma és kivitelezés, az óriásitól, az egészen a lapított, apró szálú fésűig. Sosem rajongtam ezért az innovációért, mert akárhányszor húztam ki a tubusból az efféle kefét, az esetek kilencven kilenc százalékában csomókban állt rajta a festék. Most viszont belefutottam egy olyan megoldásba, ami sokkal jobbnak tűnik mint az eddigiek. Mint tudjuk, a Givenchy márka ruhákon túl kozmetikumokat is forgalmaz, sőt ennek az írásnak apropóját is az egyik kozmetikumuk adja. Legújabb szempillaspiráljuk a Phenomen'eyes Effet Extension nevet viseli és hát nomen est omen alapon valóban rendkívüli, hiszen a keféje gömb alakú, sőt a sörtéknek hála úgy néz ki mint egy mini buzogány.

Elsőre elég bizarr látványt nyújt a cucc, hiszen nem könnyű elképzelni, hogy akár még rendeltetésszerű használatra is alkalmas. A szkeptikusok külön videóban  tájékozódhatnak. Akik már most izgulnak, azok jól figyeljenek, mert a spéci spirál fő előnye, hogy akárhogy forgathatod, mindenképp tudsz vele dolgozni. Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy a belső szemzug pilláihoz nagyon nehéz hozzáférni, hiszen rövidek is, rossz helyen is vannak, így próbálkozásaink gyakran csúfos bőgésbe torkollanak, hiszen szemgolyónk csak ritkán tolerálja a spirálkefe közelségét. Az újszerű spirállal ez is könnyen megoldható, sőt ha igazán turbó hatást szeretnénk, akkor a festék felvitele után (!!!) szempillagöndörítővel növeljük igazán óriásira a szemeinket. Na, tetszik?

Téged felspiráznak?

4967

Az utóbbi pár napban szert tettünk néhány szempillaspirálra, így most egy csokorba gyűjtve láthatjátok az újdonságokat, illetve a kevésbé új, de nagyon is bevált termékeket.

La Roche Posay - Respectissime

Már a márkanévből is kiderül, hogy ez a spirál rendhagyó termék, hiszen a La Roche eddig csak alapozóival volt jelen a dekorkozmetikumok piacán. A szemkímélő darab novembertől kapható a patikákban, kifejezetten azok keressék, akik már konfrontálódtak a hagyományos spirálokkal. Bizonyára köztetek is akad, akit fokozottan érzékeny szemmel áldott meg a teremtő, s aki az érzékeny szeműek csapatában játszik, kénytelen többször is szembesülni olyan kellemetlenségekkel, mint a könnyezés, szemégés, irritáció vagy a szúró érzés. Ezeket a tüneteket kiválthatja a környezet is, de akár egy rosszul megválasztott spirál is ronthatja a helyzetet. Minden bizonnyal az új La Roche spirál nem eredményez semmiféle irritációt, hiszen csupa természetes, illetve fokozottan ellenőrzött anyagot tartalmaz, például műkönnyet is. Az érzékeny szeműek biztosan szoros barátságot ápolnak a műkönnyel, hiszen irritáció esetén néhány csepp és már el is oltottuk a tüzet. A spirál festékébe belecsempészték ezeket az "életmentő" cseppeket, amik meggátolják a kiszáradást és a kipirosodást. Hogyan működik a gyakorlatban? A kefében nincs semmi különös, szimpla sörtéket tartalmaz, amikkel könnyű dolgozni, viszont a festék textúrája igényel némi profizmust. A jojoba, lágyított gyapotcserje és a méhviasz elegye ad egy elsőre furcsának tűnő állagot, amivel csak akkor tudunk szépen dolgozni, ha rétegenként viszünk fel kevés festéket. Ha így járunk el a végeredmény kielégítő lesz, sőt egész nap tartós marad.

Ár: 4 299 Ft

Pupa - Extremeyes

A Pupa márka afféle legendaként van jelen a magyar piacon, mert hát sokan azt hiszik, hogy sehol sem lehet beszerezni a sminkcuccaikat, holott a Marionnaud parfümériákban van Pupa állvány.olvass tovább