kate moss

Gyerekre fújják a spanglifüstöt

4536

Szögezzük le: Kate Moss megosztó személyiség. Többségünk vagy hidegrázást kap tőle vagy az egekbe dícséri a cérnavékony modellt. Vajon a rajongók tábora mit szól ahhoz, hogy imádott sztárjuk enyhén szólva liberálisan áll a gyerekneveléshez, meg úgy összességében mindenhez? Kate nevéhez már annyi botrány fűződik, hogy egy-egy kokainmámoros kép láttán meg sem botránkozunk, hiszen ez ő: a csaj, aki évek óta a világ egyik legsikeresebb modellje, aki lassan havi szinten szerepel valamelyik Vogue címlapon, akinek botrányoktól hangos a magánélete, sőt mindezek mellett még édesanya is. Ez a szerep azért megkövetel némi felelősséget és példamutatást, még akkor is, ha anyu messzi földön felkapott híresség.

Olyan paparazzi fotók kerültek napvilágra, amik láttán joggal merül fel a kérdés: A gyámügy nem ilyen bicskanyitogató szituációkban szokott beavatkozni? Vagy ne legyünk ennyire vehemensek és írjuk a nyár, a jacht és a junkie barátok számlájára, hogy Kate Moss a lánya mellett szív füvet? Az említett barát nem más, mint Lily Allen, akinek életpályájáról nem is olyan rég beszéltünk, viszont amit Lily fiatalos vehemenciájára foghatunk, azt Kate oldalán mégis mire kenjük?

Vuittont és Louboutint a fesztiválra!

6357

Emma Watson a világ egyik legjobban kereső színésznőjeként megengedheti magának, hogy olyan fesztiválszerelést állítson össze, amelytől összefut a nyál a szánkban. A stílusból mostanában többször is jelesre vizsgázó fiatal színésznő fűzőszerű, terepmintás Louis Vuitton felsőben, farmersortban és gumiszegecsekkel díszített Christian Louboutin “Egoutina” gumicsizmában bulizott a Glastonbury-fesztiválon. Ez utóbbi valószínűleg trendteremtő lesz, ahogy az a hamis felnyalós tetoválás, amelyik Emma karját díszítette. A „Mother Lover” feliratú műtetkó a WaterAid nevű nemzetközi jótékonysági szervezet kampányához tartozik. A szervezet azért küzd, hogy a világ legszegényebb területein is ivóvízhez és megfelelő higiéniai eszközökhöz jussanak az emberek. 

Fotó: Fashionising.com

Emmához hasonlóan öltözött fel a nála 15 évvel idősebb Kate Moss is, aki a farmersort-póló összeállítást túlméretezett blézerrel és bőszárú bőrcsizmával kombinálta. Pixie Gendolf pedig egy szakadtnál is szakadtabb összeállítást erőltetett magára. A fekete sort és felsőhöz valami fekete csipkefelöltőt és nagypapis zoknit is sikerült előbányásznia a szekrényéből. A melltartóját viszont elfelejtette... Neked melyik fesztiválszett jön be?

Fotó: Fashionising.com, Fadedyouthblog.com

Kate új illata

7021

Egy harmincas modellnek nem árt, ha pózolással megkeresett vagyonát befekteti és kamatoztatni próbálja. Kate Moss üzletasszonyként is már régi motoros a szépségiparban: számtalan parfümöt fémjelez a Moss név. És amíg az üzlet jól megy, abból miért is akarna kiszállni.

Kate nemrég piacra dobta legújabb, sorban a hatodik illatát. A Vintage Muse egy különleges parfüm, olyan izgalmas alkotóelemekkel, mint a szilva, a rebarbara és a fekete ribizli. Sokoldalú, akár Moss kisasszony. Egyszerre teszi viselőjét szofisztikálttá, elegánssá és szexivé. Az üvegről sem lehet egykönnyen megfeledkezni, hiszen a '20-as '30-as éveket idézi, az exkluzív formának köszönhetően egy csepp luxust csempész a mindennapokba. Aki már korábban beleszeretett Kate Moss Vintage parfüm dizájnjába, annak a Vintage Muse sem okozhat csalódást, a Muse azonban elődjével szemben ametiszt színű.

Az elmúlt héten pedig Kate személyesen is promotálta az új kölnit, méghozzá Londonban, a Boots üzletében. Amellett, hogy a topmodell egy órán keresztül dedikált az Oxford Streeten, más apropója is volt a látogatásának. Az aláírás mellett begyűjthetett magának egy vásárlási utalványt 500 font értékben az, aki a legstílusosabb vintage szettet öltötte magára ez alkalomra.

A parfüm többféle kiszerelésben kapható, és - ha valaki ennyivel nem érné be - a szettbe beletartozik testápoló és testpermet is.

Kate Moss kedvenc rúzsa

7356

Kate Moss brit szupermodell minden mozdulatát lesi az egész divatvilág. Ha Kate – aki a Rimmel szépségmárka legismertebb arca – egy bizonyos árnyalatú Dior rúzst ken ajkaira, akkor az nem maradhat egy percig sem titokban. Legutóbbi hétköznapi tette akkora lavinát indított, hogy végül hivatalosan is őt kérte fel a nagy múltú francia divatház, hogy népszerűsítse a Dior kozmetikumokat.

Fotó: Bellasugar.com

A Dior Addict Lipstick 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának arca a brit modell. A rúzsok már – ahogy a nevük is árulkodik róla –  valóban függőséget okoztak. Kate-nek a jól bevált No. 578 rózsaszín árnyalat a kedvence, amit azon a bizonyos paparazzifotón is épp ajkaira kent. A – Moss kisasszonynak köszönhetően – kultikus rózsaszín árnyalaton kívül még számtalan színben kapható ez az ajakrúzs.

Ezek a szájkencék olyan összetevőkből és olyan különleges technikával készülnek, hogy órákon át képesek tartani fényüket. Alkalmasak akár a kifutón végigvonuló modellek sminkelésére is. Kate és a Dior Beauty közös kampányának fotói csak májusban kerülnek majd nyilvánosságra, egyelőre be kell érni a lesifotókkal.

Kate arcával egyébként korábban már számtalan nagynevű kozmetikai márkát sikerült eladni. A Chanel, Rimmel, Yves Saint Laurent után a Dior is bizalmat szavazott neki , és reményeik valószínűleg beigazolódnak majd. Addig is a Dior – ízelítő gyanánt – egy rövidke videóval próbálja csillapítani a függőséget okozó, fényesen csillogó rúzs után áhítozók vágyát.

Forrás: Stylelist.com

Kate Moss férjhez ment

7999

Hogy Kate Moss valaha is egy sztoikus férfi mellett találná meg a boldogságot, ezt talán soha senki nem gondolta, nem is rosszul, mert a szupermodell a The Kills gitárosával, Jamie Hince-szel lángol szerelemben, már 2007 óta. De azt, hogy férjhez is megy hozzá, végképp nem sejtettük.olvass tovább