kate middleton

Kate Middleton nagy napja

7036

Amióta kiderült, hogy Vilmos herceg nősül, a hír lázban tartja az egész médiát. És ahogy az lenni szokott egy ilyen esemény esetében, a pár eljegyzése óta már mindenki arról találgat, vajon az ifjú ara milyen – de leginkább kinek – a ruhájában fogja kimondani a boldogító igent.

A menyasszonyi ruhát olyannyira nagy érdeklődés övezi, hogy már fogadásokat is tesznek arra, vajon melyik dizájner álmodhatja meg a walesi hercegnő ruháját. És ez nem vicc. A szerencsejáték a divat iránt érdeklődőket sem kerülheti el, a fogadóirodák várják a téteket a jelöltekre. Igen esélyesnek tartják egyébként azt a couture tervező Bruce Oldfieldet, aki annak idején a néhai Lady Diana menyasszonyi ruháját is megálmodta. Bruce Oldfield neve azonban nemcsak a brit királyi família számára lehet fontos és felejthetetlen, mert a neves divattervező kreált már ruhát Barbra Streisandnak, Catherine Zeta-Jonesnak, Siena Millernek, Jerry Hallnak és még sorolhatnák a hírességeket, akik viselhették valamely kreációját.

Bruce Oldfield 2010-es kollekciójából

Az esküvői ruha, amelyet Kate választani fog, már most történelem. Április 29-ig azonban van még bőven idő, hogy ne hagyja nyugodni a lelkes briteket és divatőrülteket sem a kérdés. Habár Bruce Oldfield egyelőre első helyen áll a tippelők listáján, némi bizonytalanságra ad okot, hogy a menyasszony, Kate nem rajong túlzottan a klasszikus habos, mesebeli, abroncsos ruhakölteményekért. Sokkal inkább választana Vilmos szerelme egy letisztult, szolidan elegáns és visszafogott darabot – már ha egyáltalán ő választ majd és nem a királyi család hagyományai döntenek.

Forrás: StyleCaster.com,  fotó: StyleJunkee, StyleCaster.com

Kate Middleton esküvői topánja

7466

Kate Middleton és Vilmos herceg eljegyzése már önmagában is óriási szenzáció volt és rögtön el is kezdődtek a találgatások a legfontosabb kérdésben: kinek a kreációját fogja viselni a menyasszony a nagy napon. Most, hogy a ruha körüli találgatások egy ideje már lázban tartják az embereket és konkrét nevek is egyre inkább szóba kerülnek,  felmerülhet egy másik sarkalatos kérdés, de ez az igazán nehéz döntés a leendő arára vár: vajon melyik cipőcsászár készítheti el majd Kate „üvegcipellőjét”.

Természetesen nem kisebb nevek merültek fel a tündérmese suszterjelöltjei között, mint Manolo Blahnik, Giuseppe Zanotti, Georgina Goodman, Cesare Casadei, vagy René Caovilla. Az öt cipődizájner mindegyike elkészítette saját elképzelésének vázlatát, amelyek igazán mesébe illőre sikeredtek.

olvass tovább

Sarah Burton tervez Middleton esküvőjére

7531

Vége az arra vonatkozó találgatásoknak, hogy ki tervezi Kate Middleton menyasszonyi ruháját. Úgy tűnik, Vilmos jegyese végre döntött: sikerült megtalálnia a megfelelő divattervezőt. Az eljegyzés bejelentése óta hónapról hónapra újabb divatház és dizájner neve merült fel, de amint felröppent egy hír, szinte azonnal követte egy másik. Néhány napja azonban olyan információkat szivárogtattak ki, hogy Sarah Burtont, az Alexander McQueen divatház igazgatóját bízták meg a megtisztelő feladattal. A tervező sokáig tagadta, hogy őrá esett volna a választás, de Daphne Guinness – aki egyébként Alexander McQueen jó barátja is volt –  megerősítette: a hír bizony igaz. Logikusnak is tűnne, hiszen brit tervezőről van szó. Burton viszont továbbra is tagad.olvass tovább

Királylányból hercegné

7562

Tündéri ez a kislány, nem? Mint egy igazi királylány, pedig valójában nem folyik kék vér az ereiben. Gazdag vállalkozók gyereke, akiknek valószínűleg eszükbe sem jutott, hogy lányuk tizenketted-unokatestvéréhez, Vilmos herceghez megy hozzá.

Kate Middleton 29 és 3 évesen

2001-ben minden adott volt, hogy Vilmosnak megakadjon a szeme csinos egyetemista társán. Amikor megismerkedtek, Kate egy ledér, hálóingnek is beillő, áttetsző ruhát viselt, amelyet nemrég 78 ezer fontért árvereztek el. Hiába a nagy szerelem, az esküvő híre csak nem akart befutni, az angoloknak majdnem tíz évig kellett várniuk, hogy kiderüljön, kinek kell felvennie a versenyt Lady Di szellemével. A szakértők szerint (mert a brit tudósok mellett ilyenkor ők is labdába rúgnak) Kate sokkal felkészültebb a családba való beilleszkedésre és a királyi esküvőre, mint Diana hercegnő volt. A tíz év várakozás tehát ebben az esetben az ő malmára hajtja a vizet, hiszen nemcsak nyolc évvel idősebb, mint Lady Diana volt az esküvőn, hanem diplomája, állása is van, ráadásul  Vilmossal túl vannak a kritikus hetedik éven is.

Cukorkán jelent meg

7676

Láttunk millió példát a rajongás elmebeteg fokára. Kozsó árverésre bocsátott hajtincse, a művészbejáró előtt fél napokat váró tinik, elájuló lányok a koncert első sorában, vallomásos levelek a börtönből Jodie Fosternek - ne is folytassuk. Láttunk ezenkívül egyszerre bizarr és fárasztó pillanatokat kérdéses hitelű isteni csodára. Jelent már meg Jézus a pirítóskenyéren és létezik egy szikla, amely a nap bizonyos pillanatában, megfelelő árnyékok esetén Szűz Mária arcát formázza. Most a két jelenség furcsa házasságának lehetünk tanúi. Nagy-Britanniában jelenleg heves láz dúl Kate Middleton és Vilmos herceg eljövendő esküvője körül, a helyzetet pedig minden élelmes (alkalmi) kereskedő igyekszik kihasználni. Értsd: eladnak mindent, aminek akár csak érintőleges köze is van a nagy eseményhez, méghozzá pofátlanul drágán.

A legújabb, gyakorlatilag diagnosztikus példa a Middleton arcára emlékeztető cukorka. Nem, nem a gyártó festette rá a menyasszony vonásait termékére. Egy fiatal pár a Jelly Bean Factory foltos cukorkái között fedezett fel egy szemet, amelyen mintha egy arc lenne, és mintha kicsit hasonlítana is a Middletonéra. Bár a hasonlóság kissé megkérdőjelezhető (ezt  mindenki eldöntheti a fenti kép alapján), remélik, hogy egy kellően elszánt gyűjtő még így is vevő lesz rá legalább 500 fontért - ennyiért pakolták fel ugyanis az eBayre. Őszintén reméljük, sikerül nekik.