katalin hercegnő

Barbie és Ken a múlté!

8601

Úgy tűnik, a brit hercegi pár és a romantika fogalma mindörökre eggyé vált. Lassan egy év telt el az esküvőjük óta, de még mindig megdobogtatja a lakosság szívét, ha szóba kerül az esemény, és nemcsak a brit alattvalók vannak ezzel így. Sőt, most hogy közeleg az első házassági évfordulójuk, a William-Kate kultusz újabb hulláma várható. Ennek első jelei máris mutatkoznak: példának okáért Barbie baba formájában is bevonulnak a történelembe.

A hercegi babapár az első évforduló tiszteletére kerül forgalomba, vagyis áprilistól lehet hozzájutni mintegy száz fontért, de az igazán elszánt gyűjtők már most előrendelhetik. Mivel esküvői relikviáról van szó, mennyasszonyként és vőlegényként ábrázolja őket a gyártó, a lehető legpontosabban lemásolva a nagy napon viselt szettjüket. A királyi játékszert elsősorban felnőtt gyűjtőknek szánják.

Korallfarmerra fel!

8674

Régóta nyilvánvaló, hogy idén a tavaszi-nyári szezon egyik slágerárnyalata a korallrózsaszín lesz, ami szinte minden ruhadarabról és kiegészítőről visszaköszön. Nem nehéz vele megbarátkozni, hiszen gyönyörű színről van szó, ami teljesen beleillik a tavasz és a nyár hangulatába, ráadásul meglepően sokaknak jól áll. A szezon másik meghatározó trendje a színes farmer, így nem meglepő, hogy korallrózsaszín farmerek lepték el az üzleteket.olvass tovább