kíváncsiság

Szex kíváncsiságból

4912

Belegondoltatok már, hogy a homoszexuális embereket vajon izgatja-e a felfedezetlen másik nem? Furcsa mód, első blikkre többnyire azt mondjuk, hogy egy meleg miért foglalkozna az ellentétes nemmel, holott az elemi szexuális kíváncsiság mindannyiunkban ott lapul, arról nem is beszélve, hogy kiérlelt döntéshez elengedhetetlen a megfelelő tapasztalat.

Igaz történet alapján...

Épp elég meleg sráccal találkoztam már ahhoz, hogy azt mondhassam: a homoszexuális srácok végletesen állnak a női nemhez, vagyis amíg az egyik tábor felkapja a fejét egy-egy attraktívabb csajszira, addig a másik tábor tagjai hidegrázást kapnak már a meztelen mell látványától is. Akárhányszor beszélgettem hetero srácokkal a meleg kérdésről, mind azzal jöttek, hogy nem értik a melegek miért tagadnak meg olyasvalamit, amit nem is ismernek - gondolok itt bárminemű érintkezésre egy nővel. A felvetés nem alaptalan, hiszen már egészen fiatal korunktól kezdve minden a tapasztalásról szól, sorra kóstolunk ételeket, hallgatunk különböző zenei stílusokat, olvasunk szépirodalmat és ponyvát, míg végül kialakul, hogy mely dolgok állnak hozzánk a legközelebb. Rendben, viszont a nemi identitás kérdése ennél jóval összetettebb, és hiába vallja magát egy pasi melegnek, attól még furdalhatja a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy nővel hemperegni. Történetünk főhőse hasonlóképp érzett, sőt kíváncsiság odáig fajult, hogy ágyba bújt az egyik barátnőjével, na de kezdjük az elején!

Anonim főszereplőnk tiszteli a női nemet, bár vonzalmat sosem érzett egyetlen lány iránt sem, ami érthető is, hiszen már tizenegy éves korában felismerte a másságát. Húszas éveire azonban rá kellett jönnie, hogy semmiféle tapasztalata nincs az ellenkező nemmel, a női genitáliákról már nem is beszélve. Tekintve, hogy érett is intelligens pasiról beszélünk, nem próbálta leküzdeni az egyre növekvő kíváncsiságát, épp ellenkezőleg: eldöntötte, hogy szexelni akar egy nővel. Mondhatjuk, hogy ezt az elhatározást a legtöbb pasi megteszi, úgy tizennégy-tizenöt éves korában, hála a túlburjánzó tesztoszteronnak. Főhősünk korántsem sorolható a tipikus "férfiállat" kategóriába így hát nem kevés fenntartással vágott bele a potenciális szexpartner felkutatásába, míg végül úgy alakult, hogy az egyik barátnőjével gabalyodott össze. A kitárulkozáshoz azonban szükség volt egy üveg whiskey-re, na meg arra, hogy a lány rendelkezett mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket anonim barátunk egy férfiban keres: magas, laza és szabadszellemű. olvass tovább