kísérlet

Nőjetek mellek, nőjetek!

4057

Will they grow néven indított blogot Martina, s az itt dokumentált házi kísérlet célja nem más, mint egyértelműen kideríteni, vajon a fogamzásgátló tabletta szedése következtében megnőnek-e a mellei avagy nem. Feszülten figyelünk.

A blog univerzális nyelven íródik, semmi fölösleges szövegelés, minden nap egy kép, és kész. Martina úgy nyilatkozott, azért fogott bele ebbe az egészbe, mert komoly komplexusai vannak mellének méreteit illetően, és szeretne nagyobbakat. Mikor tizenéves korában és húszas évei elején fogamzásgátlót szedett, szépen kigömbölyödött, de az azóta eltelt hormonmentes évek visszasorolták őt a kismellűek táborába, és ezzel nem bír megbékélni.

Persze hozzáteszi, mindenki másképp reagál a hormonbevitelre, és még különböző életszakaszainkban is másképp viselkedik testünk, így lehet, hogy semmi változást nem fog hozni a mostani bogyószedés. Mindenesetre ő marad optmista, és egyre csak bíztatja melleit, meg tudjátok csinálni!

Egyébiránt úgy véli, ebben az egész kísérletben semi szexi nincs, inkább tudományos mint erotikus. A képeket minden reggel a konyhában, pizsamában készíti, csak gyorsan fölhúzva a pólót, semmi szexi fehérnemű és semmi pózolás. Az emberek bíztatják, és még olyan visszajelzést is kapott, hogy ha Platónnak a tökéletes mellbimbó ideáját kellett volna elmondania, az pont ilyen lenne. Talán eggyel jobb módszer ez, mint vízzel töltött nejlonzacskókat operáltatni magunkba, de azért beteg egy világ ez...

Kérj a jobb fültől!

4116

Egy zajos olasz diszkó adott helyt egy szinte érdektelen kísérletnek, ám kivételesen olyasmiről beszélünk, minek hitelességét mindenki tesztelheti egy bulis hétvégén vagy egy fesztiválon. A kutatók dübörgő zene mellett figyelték meg az emberek kommunikációs technikáit s együttműködési hajlandóságát. Az első kérdéskör elég egyszerű, nyilván mindenki odahajol a másikhoz amilyen közel csak tud, és üvölt bele a fülébe, hátha meghallja amit mondani szeretne. No, de nem mindegy, melyik fülbe. A vizsgálat azt mutatta, szinte mindenki a másik jobb fülének intézte mondandóját. És most gondoljunk bele, ha puszilkodunk, akkor is először a másik jobb orcájára nyomunk cuppanást, nem?

Ennél azonban érdekesebb, és ez az, amit bárki ellenőrizhet, ha van kedve. Megfigyelték, hogy ha egy idegen embertől cigarettát kérünk egy szórakozóhelyen, nagyobb valósznűséggel ad nekünk, ha nem a bal, hanem a jobb fülébe duruzsoljuk el neki kívánságunkat. Egyébként már korábbi, laboratóriumi körülmények között végzett vizsgálatok is hasonló eredményeket mutattak: az emberek hajlamosabbak a verbális ingereket jobb fülükkel fogadni, ha pedig mindkét fülüket megcélozzuk szóbeli információkkal, azok ragadnak meg inkább, amik jobbról érkeznek. Mivel ez a jobb- és balkezesekre egyaránt érvényes, kutatók úgy vélik, az agyféltekei dominancia felelős mindezért.

Egészséges meztelenség

5877

Itt a cotcoton is már bőven volt lehetőségetek arra, hogy kifejezzétek a szépségápolási szerek iránt érzett feltéten rajongásotokat. Ha nem beszélhetünk megszállott kötődésről, a fürdőszobátokban biztosan akad olyan kellék, ami szépségetek ápolását szolgálja, nevezetesen egy szappan, vagy egy mezei sampon. Szokás mondani, hogy amit birtokolsz, az birtokba vesz, ami azon túl, hogy elnyűtt coelhoi bölcselkedés szintű okosság, mégis oly sokszor megmutatkozik, ha szépségápolásról van szó - mennyiben szolgál pótcselekvést, és vajon mennyiben tényleges ápolást, mindazon folyamat, amit cicomázás címszóval végzünk.

Kétségtelenül érdekes kérdés ez, amit csak egy módon válaszolhatunk meg: próbára tesszük saját hiúságunkat, és egy hónapig szappanon és napvédő krémen túl, semmit nem kenünk magunkra. Szó sincs arról, hogy most rohannod kell a fürdőszobába, és kihajítani a méregdrága, vagy a az alacsony árfekvésű kozmetikumaidat, hiszen egy Leonora nevű csajszi már megtette, sőt jól beszámolt a tapasztalatairól.

Elsőként kiderült, hogy az olívaolaj egy igazi multifunkcionális kozmetikum, ugyanis egyszerre bőr és hajápoló tulajdonságú, sőt hosszú távon hámlasztó hatású, ezáltal puhább és egészségesebb lesz a bőr. A kísérlet persze nemcsak az olívaolaj dicshimnunszába torkollott, hiszen ahogyan várható volt, Leonora számára lélektani változásokat is hozott. Elsőként le kellett számolni a sminkeletlenség okozta kisebbségi komplexussal, majd megbarátkozni az állandó furcsálló visszajelzésekkel: Mi a baj, sírtál?, Fáradt vagy, olyan furcsák a szemeid?olvass tovább