kézimunka

Van, aki szeret kézimunkázni

4618

Hosszasan filozofálgathatnánk, és kereshetnénk a magyarázatokat, de mi inkább titeket kérdezünk, vajon hogy támad valakinek ez az ötlete: mától péniszeket fogok horgolni. És hogyan lehetséges az, hogy nemcsak megél belőle, hanem még sikeres is?

A szorgos kis kézimunkást Marianne Batlle-nek hívják, itt tudjátok megnézni a honlapját, és egy egész kollekciónyi péniszt!olvass tovább

Belehímeztek a Vogue-ba

7671

Ha azt mondom, hímzés, mi jut eszetekbe? Nagymama, hintaszék, kandalló, ugye? Hát akkor nézzétek meg Inge Jacobsen műveit. Kedvenc foglalatossága - mi több, művészi programja - hogy belehímez mindenfélébe, például Vogue-oldalakba. Nemrég pedig fogta magát és több egész címlapot is egyszerűen meghímzett. Köt és horgol tovább, például bizarr ruhákat Barbie-nak, szexképeket kézimunkázik reklámokba és így tovább. Nézzétek, böngésszétek - azzal együtt, hogy bár izgalmas, amit csinál, a főművei akkor is a már említett Vogue-borítók.

Mesterségem címere

8935

Az utolsó, igazi nyári hétvége lesz a következő, de legalább hosszú. Jöhet végre egy kis ejtőzés, amibe nem furakodhat bele egyetlen olyan fotelhez láncoló program sem, mint amilyen az olimpia volt. Itt az ideje kimozdulni! Vagy sokkal inkább fel!

olvass tovább